Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Dubbellaags Golfkarton

Dubbellaags Golfkarton

Dubbele fluit karton is ontworpen voor het verpakken van zware en delicate producten. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden. De dubbele fluit kartonnen doos of ook wel Amerikaanse doos of kartonnen doos flappen is ontworpen voor het verpakken van zware producten (meer dan 20 kg) en fragiel. Zodat uw kwetsbare producten bestand zijn tegen alle schokken, raden wij u aan om in uw dubbele fluitkartons, wiggen zoals noppenfolie, schuimpapier, ... te plaatsen om u een ruime keuze te laten, de specialist van de Packdiscount-verpakkingen, biedt deze dozen dubbele groef in verschillende dimensies. Om zeker te zijn van het juiste dubbele golfkarton, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van de beste verpakkingsoplossing.
Deze dubbele golfkartonnen dozen zijn goedkoop en worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport. Onze kratten dubbele golfkartonnen dozen zijn gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De dubbele en buiten de kraft golfkarton, kartonnen dozen geeft uitstekende weerstand tegen breken en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten. . L’utilisation d’adhésifs est essentielle pour assurer une expédition en toute sécurité. Vind ook onze groove triple vouwen dozen voor de export. Om er zeker van te zijn dat uw kartonnen dozen met dubbele dwarsliggers strikt fraudebestendig zijn, wordt het gebruik van kleefbanden ten zeerste aanbevolen.

 

Dubbellaags Golfkarton : Aanvullende informatie

Hoe een dubbele golfkartonnen doos gebruiken?
Sterker dan de eenvoudige golfkartonnen doos, maakt de dubbele fluitdoos het mogelijk om de meest kwetsbare en vrij zware producten op te slaan. Dit type dubbel golfkarton is perfect geschikt om te verplaatsen, om elk risico op schokken tijdens transport te vermijden. Voor extra veiligheid raden we aan om demping en beschermingsmateriaal toe te voegen om schokken in de kist te voorkomen.