Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Enkellaags Golfkarton

Enkellaags Golfkarton

Het karton met enkele groef is ontworpen om de artikelen te verpakken en uw kwetsbare producten te beschermen. Packdiscount packaging specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen. U vindt een grote selectie van kartonnen dozen tegen de beste prijs.
De eenvoudige kartongroef of de Amerikaanse doos of de kartonnen flappen zijn ontworpen voor het verpakken van lichte producten (10 tot 20 kg) en niet breekbaar. Voor u meer keuze biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u deze eenvoudige golfkartonverpakking in verschillende afmetingen. Om zeker te zijn van het kiezen van het juiste golfkarton, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen weten hoe ze je moeten informeren. De afzonderlijke dozen van golfkarton zijn voornamelijk bedoeld voor de verzending van lichte en niet erg kwetsbare producten. We adviseren ook het gebruik van kleefbanden om de sluiting van uw afzonderlijke dozen van golfkarton te garanderen. Deze eenvoudige inbouwdozen zijn niet duur en worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport. Onze enkelwandige boxen zijn van een stempel voorzien LNE garandeert de kwaliteit en sterkte van karton en RESY voor recyclebare verpakkingen. Het eenvoudige en externe kraft golfkarton, de doos geeft uitstekende weerstand tegen breuk en impact.
Er zijn verschillende dimensies beschikbaar om eenvoudig golfkarton te vinden dat voldoet aan uw behoeften. U kunt onze kleefstoffen ook gebruiken om de verzending van
uw pakketten te beveiligen. De grootte van uw enkele golfkartonnen doos is dan afhankelijk van het volume van uw goederen. Alle producten die beschikbaar zijn op de Packdiscount-website voor verpakkingsspecialisten, zijn kwaliteitsproducten en altijd tegen de beste prijzen.

 

Enkellaags Golfkarton : Aanvullende informatie

Voor welk type producten is de enkele golfkartonnen doos geschikt?
De aankoop van karton in een enkele groef is geschikt voor het verpakken van lichte en kwetsbare producten. Als gevolg hiervan is de kartonnen doos ideaal ontworpen om kleding, linnengoed en allerlei byblos op te bergen. Je kunt ook industriële voedselproducten exporteren die niet gekoeld hoeven te worden.