Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

conditioner

conditioner

Verpakkingsmateriaal IN ELK EASY!
Packdiscount biedt een breed scala van de verpakking van het product: De tas en de plastic zak met of zonder rits, kraftpapier zak, papieren zak ...
U hebt de keuze tussen de aankoop van een plastic zak, de aankoop van een kraft-papieren zak, de aankoop van een vuilniszak, ... Het type verpakking hangt af van het product dat u wenst te conditioneren.
We hebben een breed assortiment verpakkingsproducten voor plastic zakken en tassen. Met dit type verpakking kunt u alle gewenste producten verpakken.
Afhankelijk van het te verpakken product, kunt u een zak of tas kiezen met plakband, met een ritssluiting, met een rits die u zo vaak als u wilt kunt hergebruiken.
Door dit type verpakking te kiezen voor de verpakking van uw producten, zorgt u ervoor dat ze veilig worden verzonden.
Dit zijn kwaliteitsproducten, met een zeer hoge weerstand tegen schokken, schade en diefstal.
De verpakkingsspecialist heeft ook een ruime keuze aan kraftzakken voor het verpakken van uw producten.
In dit assortiment vindt u tassen die uitsluitend zijn gewijd aan wijn- en champagneflessen, perfecte tassen voor cadeaupapier, tassen met venster voor een betere presentatie van de producten, zeer resistente basistassen om elk product te vervoeren. .
Met deze ruime keuze aan verpakkingsproducten wil de verpakkingsspecialist dichter bij de behoeften van zijn klanten staan.
Of het nu thuis, op kantoor, in uw werkplaats of in uw magazijn is, de vuilniszak is een must. Het is belangrijk om hoogwaardige vuilniszakken te hebben voor het verpakken van uw afval. Ze moeten sterk zijn en een goede capaciteit hebben.Zak en plastic zak

Zak en plastic zak

De tas en plastic zak is een lichtgewicht tas gemaakt van plastic materiaal voor verschillende soorten inhoud.

Bekijken

kraftpapier zak

kraftpapier zak

Ontdek ons assortiment bruine kraft tas en tas met of zonder handvatten. Esthetisch en resistent zijn deze transporttassen ideaal voor uw behoeften.

Bekijken

vuilniszak

vuilniszak

Ideaal om het verzamelen van afval in een medische omgeving, laboratorium of in een agro-voedingsomgeving te vergemakkelijken ...

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen