Gekleurd opvulmateriaal en zijdepapier

Hier ons assortiment zijdepapier, kraftpapier verpakking krimp.
Volledige gamma van de kalibratie en de presentatie voor uw dozen.
De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een compleet assortiment wiggen om uw producten te beschermen en een betere presentatie te bieden.
Het gebruik van stapelvezels wordt sterk aanbevolen om de beste bescherming van uw producten tijdens verzending te garanderen.
Deze stapelvezels worden in uw dozen gedaan. Dankzij deze producten zijn uw producten bestand tegen schokken die uw producten tijdens het transport kunnen tegenkomen. De stiksels zijn origineel in de vorm van een harmonica en zijn ook ecologisch. Deze vezels hebben ook bindende eigenschappen die voorkomen dat uw producten tijdens het transport bewegen.
Onze beitelgordels zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Inderdaad, dit type kalibratie wordt ook gebruikt voor de presentatie van producten. Naast het beschermen van uw pakketten en producten, brengen deze dempingsvezels een bepaald ontwerp en een vleugje elegantie aan de presentatie van uw producten.
Dit type kalibratie is beschikbaar in blauw, rood, zwart en wit.
Deze plooien zijn gemaakt van gerecycled kraftpapier en zijn sterk en bestand tegen verschillende schokken.
Om uw producten goed te beschermen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u andere dempingstoebehoren zoals schuimpapier, noppenfolie, blokkerende deeltjes, golfkraftpapier en pads. van tuigage.
Om de beste bescherming voor uw producten te garanderen, adviseren wij u ook om plakband te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw dozen en brievenbussen worden gesloten. Met onze krimpfolie en vloeipapier garandeert u uw producten een veilige verzending. Met een kalibratie-oplossing zet u uw producten ook in waarde zoals het hoort.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Opvulvezels SizzlePak® / Gekleurd opvulmateriaal en zijdepapier / Geschenkverpakking
  Vanaf € 46,40

  Opvulvezels SizzlePak®

  1 referenties
 2. Opvulvezels Kleur SizzlePak® / Gekleurd opvulmateriaal en zijdepapier / Geschenkverpakking
  Vanaf € 91,38

  Opvulvezels Kleur SizzlePak®

  4 referenties
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top