Postdozen

Hier kunnen onze brievenbus assortiment karton post doos.
Een volledig gamma van de witte doos, bruin, met timing ...
Om dichter bij de behoeften van onze klanten te zijn, bieden we verschillende soorten dozen aan.
U vindt dozen met plakband, dozen met wiggen, extra platte dozen, ...
Kartonnen postbussen met schuimdemping worden aanbevolen voor het verzenden van breekbare producten zoals schermen, smartphones, cd's, enz. De schuimdemping voorkomt dat krassen en stof uw objecten kunnen infiltreren. Verschillende dimensies zijn beschikbaar op onze site om dichter bij uw behoeften te zijn. Om uw producten extra te beveiligen, kunt u uw verpakking ook met lijmen aanvullen. Dit maakt uw pakket tijdens de gehele expeditie sabotagebestendig.
Als u platte producten wilt verpakken of verzenden, raden we de extra platte doos aan. Gemaakt van kraft, zal uw mailbox zeer resistent zijn tegen alle schokken tijdens de expeditie. Deze doos is verkrijgbaar in verschillende maten. Om uw producten zo veel mogelijk te beschermen, kunt u noppenfolie of schuimpapier  gebruiken. Zij zullen voor uw producten elke kras en andere verslechtering vermijden tijdens het transport van uw pakketten. Het gebruik van lijmen wordt ook aanbevolen om de sluiting van kartonnen dozen te garanderen.
We bieden ook kartonnen dozen met plakband aan. Ze zijn ideaal voor het verpakken van uw kleine producten. Met deze vakken worden uw producten beveiligd en beveiligd. Verschillende dimensies zijn beschikbaar op onze website.
Als u kleine producten verzendt, kunt u ook bellenveloppen of schuimenveloppen gebruiken. Ongetwijfeld met onze brievenbussen, zullen uw zendingen op hun bestemming aankomen zonder verslechtering.

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Kartonnen verzenddoos / Postdozen / Geschenkverpakking
  Vanaf € 0,36

  Kartonnen verzenddoos

  21 referenties
 2. Witte verzenddoos / Postdozen / Geschenkverpakking
  Vanaf € 0,14

  Witte verzenddoos

  15 referenties
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top