Verpakking fles

Hier kunnen onze doos assortiment, speciale verpakkingen fles.
Een compleet assortiment van kartonnen fles.
Om u in staat te stellen uw flessen wijn, champagne in vrede, te verzenden, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment flessenverpakkingen aan.
Onder onze flesverpakkingen vindt u verzendkratten voor één, drie of zes flessen. Al onze gevallen zijn resistent en zeer praktisch. Ze hebben een piepschuim-pasvorm die voorkomt dat uw flessen tijdens het transport bewegen. Met deze wig zullen ze geen enkele schok ondergaan en zullen ze niet gebroken worden.
Om de sluiting van uw dozen te garanderen, raden we aan onze verschillende lijmen te gebruiken, zoals verpakkingslijmen, kleefstoffen of speciale kleefstoffen. Het gebruik van stretchfolie wordt ook aanbevolen om de bescherming van uw pakketten tijdens hun zendingen te garanderen.
Onze verzendkratten met een capaciteit van zes flessen hebben ook een anti-shockkartonsluiting. Ze voorkomen dat uw flessen tijdens expedities tegen elkaar botsen.
Voor een verpakking van wijn- en champagneflessen met elegantie biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een reeks boetiektassen. In dit assortiment heeft u een ruime keuze aan wijn, champagne en andere zakken voor wijnverpakking.
Al onze verzendkratten voor het verpakken van flessen wijn, champagne zijn van kwaliteit, bestendig en altijd tegen de beste prijzen. Met de verzendkratten voor flessen kunt u uw flessen veilig en op de best mogelijke manier verzenden. Om zeker te zijn van de beste oplossingen voor het verpakken van flessen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top