Verpakking Plastic zakken

Hier ons assortiment plastic zak, plastic zak met handvat cut, stijf handvat tas ...
Een uitgebreid assortiment van plastic zak.
In ons assortiment plastic zakken vindt u verschillende soorten tassen op basis van uw behoeften. Zo vindt u plastic zakken van 100 micron, plastic zakken met een vlakke bodem en plastic zakken met stijve handvaten. Welke tas u ook kiest, deze is van een zeer hoge kwaliteit, zeer bestendig en altijd tegen de beste prijzen.
De plastic zak van 100 micron is ideaal voor het verpakken en verzenden van alle soorten producten. Gemaakt van polyethyleen, deze plastic zak is zeer flexibel en zeer goed bestand tegen scheuren. Het beschermt uw producten met grote efficiëntie.
Voor de sluiting van deze plastic zakverpakking zijn verschillende oplossingen voor u beschikbaar. U kunt kiezen voor de sluiting met schakels, kleefbanden of met een lasser. In elk geval zullen uw plastic zakken zeer goed gesloten en onschendbaar zijn tijdens de verzending van uw producten.
Deze plastic zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten om dichter bij uw behoeften te zijn.
In ons assortiment vlakke tassen vindt u ook plastic zakken met platte bodems. Deze zijn perfect voor het houden van lunchboxen. Dankzij de vlakke bodem blijven uw maaltijden plat en bewegen ze niet. Er is geen kans dat uw maaltijd zal morsen. Daarom wordt dit type plastic zakverpakking veel gebruikt in de horecasector. Ze zijn heel praktisch en gemakkelijk te vervoeren. Verschillende dimensies zijn beschikbaar op onze website.
Andere kwaliteit plastic zakken en altijd tegen de beste prijzen zijn beschikbaar op onze website.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Plastic tas met platte bodem / Verpakking Plastic zakken / Geschenkverpakking
    Vanaf € 12,21

    Plastic tas met platte bodem

    3 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top