catering verpakking

Een breed scala van de verpakking van levensmiddelen voor cateraars.
Dit stijlvol assortiment is ontworpen voor uw buffetten, recepties ...
Ons aanbod bestaat uit catering bakken, dienbladen, kommen en glazen. Succesvolle recepties, feesten en buffetten kwaliteit met onze speciale arrangementen catering.
Ben je een cateraar of wil je een cocktail organiseren? Geen paniek, de verpakkingsspecialist van Packdiscount heeft voor u de beste cateringverpakking voor u geselecteerd. In deze selectie van verpakkingen vindt u bruine kraft-gourmetdozen met transparant deksel, hamburgerdozen, saladedozen, transparante vierkante saladekommen, papieren servetten, transparant glaswerk, enz.
De gourmetdozen of -dozen zijn ideaal om uw maaltijden te houden, of het nu gaat om fastfood, traiteur of cocktailparty. De kraft garandeert de sterkte van de doos, terwijl de transparante deksel uw klanten of uw gasten toelaat om de samenstelling van de maaltijden te zien. Dit kan een geruststellende factor zijn, vooral bij het werken in fastfoodrestaurants. Bovendien voegt het transparante deksel een extra esthetiek aan uw voedselverpakking toe. Als u een cateraar bent, zijn pastakisten erg handig. Naast het houden van de hitte van uw maaltijden, zijn deze dozen eco-verantwoordelijk. Om uw cocktails succesvol te maken, bieden wij plastic Roemer aan die een indruk op uw gasten zal maken. Deze plastic stemware is erg esthetisch. Ongetwijfeld vindt u met onze cateringpakketten alles wat u nodig heeft.

Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top