Export dozen

Containers, karton en karton voor de export, zijn bijzonder aanbevolen voor de export, pak je zware producten.
Voor de export naar alle bestemmingen van uw zware producten, Packdiscount biedt kartonnen verpakkingen en kartonnen containers geschikt voor vervoer door de lucht, over zee en land.
Packdiscount is de specialist in verpakkingen, daarom biedt het een verpakking die is aangepast aan al uw behoeften. Om de verzending van uw pakketten per lucht, zee of land te vergemakkelijken, bieden wij een volledig assortiment exportkartons aan. Met ons assortiment omdoos, kunt u al uw producten in alle rust, zwaar of niet, omvangrijk of niet verzenden. Daarom heeft de verpakkingsspecialist Packdiscount voor u de beste exportkartons geselecteerd. In deze selectie van producten vindt u bijvoorbeeld kartonnen containers, dubbele en drievoudige golfkartonnen dozen, kartonnen containers met Neotainer plastic pad en vele andere producten.
Als u zware en kwetsbare producten wilt verzenden, zal de dubbele golfkartonnen doos perfect aan uw behoeften voldoen. Inderdaad, deze box is zeer robuust en biedt weerstand tegen elke perforatie of burst die kan optreden tijdens het transport van uw goederen. De dubbele doos van golfkarton is niet alleen zeer resistent, maar ook recyclebaar. Het werkt voor het milieu. Voor het verzenden van zeer zware of zeer breekbare items, voldoet de drievoudige fluitendoos aan uw behoeften. Deze doos is speciaal aangepast aan dit type product, ongeacht de wijze van verzending. Het wordt ook aanbevolen voor export. Ontdek onze andere exportkartons om uw expedities te verzekeren. Om zeker te zijn van een omdoos die aan uw behoeften voldoet, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen de juiste keuze te maken.

Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top