Besoin de caler ou de protéger vos cartons

Pak en verzend uw goederen met geschikte verpakking en conform de regels voor elk type zending. Met verpakking aangepast aan uw goederen, hoeft u geen specifieke verzekerings- of merchandiseverzekering te hebben, omdat uw producten gerepareerd zijn (schuimfilm, dunnage deeltjes ...) Ook onze secties Verpakken - Verzenden en Omsoeren - Sluiten vinden

Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie

Ontdek ons enorme aanbod van noppenfolie bubble film met verschillende modellen: pre-cut film bubble, bubble bio film .... Beslis nu bubble Discount Pack film met de beste prijs / kwaliteit verhouding!

Découvrir

Schuimfolie

Schuimfolie

Hier ons assortiment schuim papier, voorgesneden foam ... Een volledig gamma van schuim papier.

Découvrir

Papieren bescherming

Papieren bescherming

Op zoek kraftpapier of golfkarton rollen? Ontdek ons aanbod in rigging hardware of bescherming. Een ruime keuze aan golfkarton of kraftpapier aan uw behoeften te voldoen. Profiteer van onze speciale aanbiedingen!

Découvrir

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Hier onze deeltje aanbod van timing en onze luchtkussens ... Een volledig gamma van de kalibratie om al uw producten te beschermen tijdens transport en opslag.

Découvrir
Hoe u uw goederen goed beschermt en beschermt voor optimale bescherming:
Packdiscount Belgium de specialistpakket voor professioneel voor elk type product.
Wij stellen voor in de regels van de kunst dunnage deeltjes of chips, schuimfilm te stallen, uw goederen te beschermen tijdens de expedities.
Door het feit dat een verpakking aangepast is aan uw producten, heeft u de verzekeringsproducten of specifieke verzekeringen afgerond.
Een speciale behoefte aan het plaatsen of verpakken van chips:
De verschillende vormen van deeltjes zorgen voor een optimale aanpassing aan uw activiteit.
Packdiscount biedt u een snelle en efficiënte chipoplossing die u kunt gebruiken. Of het gebaseerd is op PSE-chips of chips met plantaardig zetmeel.
Van lichtgewicht en snel vullen tot beschermende verpakking, zal Packdiscount's assortiment dunnage deeltjes u bevredigen. Ons veelzijdige assortiment bestaat uit verschillende makkelijk te gebruiken deeltjesvormen, ongeacht de configuratie.
Met de instelling en bescherming met deeltjesverpakking kunt u de verzending van uw product verzekeren. Recycleerbaar en herbruikbaar, bieden wij een oplossing voor alle toepassingen.
Ontdek ook de schuimfilm die u helpt om uw goederen te beschermen en vooral de grenzen van de meest kwetsbare goederen. De standaard schuimfilm beschermt alle producten tegen vuil maar biedt ook effectieve bescherming tegen schokken en trillingen. Zacht en licht, de schuimfilm is essentieel in uw logistieke operaties.
Aarzel niet om ons te contacteren voor een snel en gepersonaliseerd citaat. Raadpleeg onze catalogus van bubble wrap, foam film, kraftpapier, deeltjes ..
To Top