Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Enveloppen en Monsterzakken

Enveloppen en Monsterzakken

Packdiscount biedt een grote diversiteit aan bubble enveloppen, plastic zakken, kartonnen zakken, kraftpapier zakken. U zult Packdiscount vinden hele reeks van enveloppen en gevoerde zakken voor de beste prijs.
gevoerde zakken van bellen of schuim, plastic hoezen, zakelijke enveloppen, document enveloppen ...Packdiscount biedt u een groot assortiment enveloppen en zakken voor al uw snelle verzendingen.Van de bubbel envelop naar de kartonnen zak, via de lijmzakje, profiteert u van een ideale oplossing voor een snelle verzending. De verschillende modellen en maten van onze enveloppen en zakken zijn aangepast aan al uw behoeften voor een snelle en snelle verzending. De typen enveloppen en zakjes die Packdiscount bevat: cardboard sleeve, zelfklevende enveloppen, kunststof enveloppen, kraftpapier enveloppen.
Afhankelijk van het gewicht van de producten die u wenst te verzenden, vind u de envelop die geschikt is voor uw snelle verzending.De keuze van uw omslag of envelop zal ook afhangen van de beveiliging die u nodig hebt (zelfklevende enveloppen). Voor het snel verzenden van platte documenten is de kartonnen mouw het meest aangepast aan uw behoefte. De meest geschikte oplossingen voor snelle en gevoelige zending zijn plastic zakjes en enveloppen, omdat ze onschendbaar zijn.Onze zelfklevende plastic mouwen en enveloppen beschermen uw producten tegen verzending bij aankomst op hun bestemming. Als u cd's of diskettes wilt verzenden, dan is de witte kartonnen mouw het best geschikt voor snelle verzending per vervoerder of mail. Ontdek de rest van ons assortiment mouwen en enveloppen.Al onze enveloppen en zakjes worden in pakketten verkocht. Voor elk van uw snelle verzendingen, overweeg dan snel verzendingen overal in Frankrijk, ongeacht de bestemming. U ontvangt uw pakketten de volgende dag.

Monsterzak Envelop Noppenfolie

Monsterzak Envelop Noppenfolie

Hier onze lijn van noppenfolie, zak veilige zeepbel ... Een volledig gamma van bubbel envelop.

Bekijken

Monsterzak Envelop Foam

Monsterzak Envelop Foam

Hier ons assortiment van schuim envelop ... Een volledig gamma van schuim shell.

Bekijken

Documentenhoesjes

Documentenhoesjes

Hier ons assortiment Documentenhoesjes houder, bedrukte zelfklevende cover ... Een volledig gamma van Documentenhoesjes houder

Bekijken

Plastic en karton enveloppen

Plastic en karton enveloppen

Geniet van onze reeks van karton zakken, plastic zakken ... Een volledig gamma van plastic zak en karton etui die perfect aan uw documenten en voorwerpen voor een gemakkelijke en veilige scheepvaart

Bekijken

Zakelijke Envelop

Zakelijke Envelop

Hier ons gamma commerciële enveloppe kraft tas ... Een volledig gamma van commerciële envelop.

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen

Enveloppen en Monsterzakken : Aanvullende informatie

Hoe kan ik het formaat van een envelop kiezen?
De envelop is erg handig voor handmatige invoer van uw documenten (type A5, A4, ...). Om de juiste maat van de envelop te kiezen, waardoor een extra marge van 2 cm openen kant en 1 cm in de diepte.
Envelop of tas?
De enveloppen worden gekenmerkt door een sluitlip aan de grote kant. De mouwen hebben hun poot lijm of druk zeehonden aan de kleine kant.
Hoe maak je een envelop kiezen?
Veiligheid: polyethyleen bubble zakken, bestand tegen scheuren en punctie, zorgen voor een goede bescherming tegen vocht. Ze zijn onschendbaar en perfecte presentatie. Economisch: De enveloppe kraft bubble is perfect voor het verzenden van light producten. Door het gebruik van kraft linerboard 90 g of 125 g, zult u uw verzendkosten te verlagen tot 30%. De ripstop tape vergemakkelijkt de opening van de enveloppen bubbels. Belonen: Het schuim hoes is het economische pakket, beschermend. Het maakt het mogelijk om het schip en bescherm uw compacte producten met delicate oppervlak. Zeer licht, ze je in staat om te besparen op uw e-mail.