Documentenhoesjes

Bij verzending worden kratten en kartons vaak vergezeld door documenten om uw pakketten bij te houden. Om te voorkomen dat deze documenten verloren gaan of beschadigd raken tijdens de verzending van deze pakketten, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een selectie met betrekking tot de aanschaf van professionele documentenveloppen.
Het kopen van enveloppen is erg handig en heel praktisch omdat ze een volledig klevend gezicht hebben. Dit betekent dat ze op elk oppervlak kunnen worden gelijmd. Door voor dit type envelopaankoop te kiezen, weet u zeker dat uw documenten op uw pakketten of pallets blijven zitten. Aktetassen maken vaak deel uit van de bedrijfsenveloppen omdat ze een snelle identificatie van pakketten mogelijk maken. Dit scheelt veel tijd. Tijdens zendingen ondergaan kratten en dozen veel schokken. Omdat onze enveloppen zijn gemaakt van polyethyleen materiaal, zullen ze tijdens verzending niet beschadigd of gescheurd worden. Aankopen van enveloppen zijn ook gemaakt van siliconenpapier dat het invoegen en uitnemen van uw documenten vergemakkelijkt. Met een zelfklevende sluiting, zal het de inhoud van uw envelop beveiligen door het fraudebestendig te maken. De opening kan alleen worden gedaan door een verslechtering van de envelop.
Uw documenten blijven beschermd tegen nieuwsgierige blikken totdat ze hun bestemming bereiken. De envelop is zelfklevend aan de sluiting en beschermt uw documenten tegen slecht weer, scheuren en andere beschadigingen tijdens het transport. We bieden verschillende formaten document-enveloppen. Dit is de reden waarom u de afmetingen van uw documenten stroomopwaarts moet nemen voordat u uw enveloppen koopt. Ons assortiment enveloppen en zakjes is ook samengesteld uit commerciële enveloppen, plastic enveloppen, enz.
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Documentenhoesjes : Informations complémentaires

Kies een documenthouder met of zonder bedrukking?
Verzend met je pakjes de nodige documenten om ze allemaal te volgen met de documentvakken super. Packdiscount biedt een breed assortiment enveloppassen die volledig transparant of bedrukt zijn en perfect zijn aangepast om aan dozen te bevestigen. De documentmappen met het afdrukken van "Documenten ingesloten" begeleiden de verzending van al uw pakketten efficiënt, maar kunnen ook worden gebruikt om elk van uw pallets te verzenden. Zijn kleefstof maakt de bevestiging op alle steunen mogelijk en de stijfheid van deze verpakkingsoplossing maakt het gemakkelijker om de gewenste documenten te laten glijden.
To Top