Zakelijke Envelop

Commerciële envelop, kraftenvelop voor uw dagelijkse zendingen en vergoedingen ! Packdiscount-verpakkingsspecialist biedt commerciële enveloppen en goedkope kraft-enveloppen. Hier vindt u een breed scala aan commerciële enveloppen tegen de beste prijs.
Ontdek een compleet assortiment kraft-enveloppen, commerciële enveloppen, gemechaniseerde enveloppen ... Krijg lage prijzen op enveloppen en tassen van commerciële kraft. De commerciële envelop is ideaal voor dagelijkse zendingen. Machineable enveloppen zijn bedoeld in grote aantallen haul zendingen. Sommige van de mechaniseerbare enveloppen hebben een raam. Het volledige gamma van gemechaniseerde envelop op alle soorten machines. De sluiting van pasta gummed maakt het compatibel met alle machines voor envelop vulling automatique.La volledige gamma van gemechaniseerde envelop wordt verkocht in verpakkingen van 1000 enveloppen en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het bereik van gewapend kraft envelop speciaal werd ontwikkeld voor de verzending van post en volumineus. Onze volledige reeks kraft envelop ongeëvenaarde bescherming te bieden met zijn solidité.Toute ons volledige assortiment kraft envelop heeft een zelfklevende sluiting met een siliconen beschermende strip, die de veiligheid en beveiliging van uw zending zorgt. Sommige van onze commerciële enveloppen hebben een raam. Dit maakt het mogelijk om zeer snel de ontvanger van de mail te identificeren. Al onze commerciële enveloppen hebben kleefstofsluitingen. Hiermee kunt u uw e-mail buiten bereik van nieuwsgierige ogen houden en tegelijkertijd onschadelijk maken. Als u kleine, maar kwetsbare producten wilt verzenden, raden we u bubbelomslagen  of schuimenveloppen aan. Met deze enveloppen profiteren uw producten van een zeer hoge bescherming en lopen ze geen risico om tijdens de expeditie te worden beschadigd.

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Zakelijke Envelop : Informations complémentaires

Hoe kies je je commerciële envelop?
De commerciële enveloppen zijn voor dagelijkse zendingen, de commerciële enveloppen zijn er in verschillende kwaliteiten en afmetingen die passen bij de omvang en het belang van de post die u wilt verzenden. Elk envelopformaat (C4, C5 ...) komt overeen met een papierformaat (A4, A5 ...). Deze formaten zijn internationale normen die zijn vastgelegd in de ISO 216-norm. U hebt de keuze tussen:  Zakelijke Envelop , Mechaniseerbare envelop , Envelop Kraft Versterkt 130 g/m² , Monsterzak Kraft en Velijn
To Top