Monsterzak Envelop Foam

Schuim of schuim zak envelop voor uw kwetsbare producten ! Het schuim werkt als een anti-kras bescherming tijdens expedtions uw delicate produtis. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope schuim enveloppen. U vindt er een grote selectie van enveloppen schuim tarieven voor verzendingen.
Ontdek een compleet aanbod van schuimenveloppen. Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de scheepvaart schuim enveloppen. De schuimenvelop is ideaal voor zendingen van kwetsbare en krasgevoelige producten zoals schermen, smartphones, cd's, dvd's ... Om u een ruime keuze te bieden, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een compleet assortiment schuim envelop. De set schuimenveloppen van ons assortiment is verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de hoogte en de opening kiezen die u wilt. Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat van uw schuimenvelop kiest, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Ze geven u alle advies dat u nodig hebt om het juiste schuimzakje te kiezen. Voor het verzenden van producten zoals dvd's, cd's, schermen en smartphones, is de schuimenvelop de meest geschikte oplossing voor uw behoeften. Ontdek onze andere soorten enveloppen op onze site. Bovendien is de envelop recyclebaar en werkt daarom gunstig voor het milieu. De schuimomhulling is niet alleen resistent, maar ook esthetisch vanwege de witte kleur van de kraft. Om te profiteren van alle kwaliteit van ons schuim met opgevulde enveloppen, moeten alle productdimensies voor verzending naar boven worden verzonden. We adviseren u om een ​​paar centimeter toe te voegen bij het kiezen van het formaat van uw envelop. Dit vergemakkelijkt het inbrengen en extraheren van uw pakket. Met een zelfklevende tape zorgt het voor een veilige sluiting van de envelop. Ze zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Monsterzak Envelop Foam : Informations complémentaires

Wilt u de bescherming van uw zendingen versterken?
Kies voor de schuimbuidel om de producten te verzenden en ze ondervinden geen schade tijdens transport en veilige verzending. Het verzendetui met een beschermend schuim. Lichtgewicht en recyclebaar, deze transporttas garandeert uw goederen tegen schokken, maar ook mogelijke krassen.
To Top