Monsterzak Envelop Noppenfolie

Noppenfolie of gewatteerd vak voor uw kwetsbare producten ! De bubble fungeert als een beschermende luchtkussen en schokdemping tijdens expedities. Packdiscount verpakking specialist biedt bubble enveloppen goedkoop. U vindt er een grote selectie van bubbel envelop scheepvaart voor de beste prijs te vinden.
Ontdek een compleet aanbod van bubble omvat: veilige bubble enveloppen, bubble enveloppen plastic. Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de scheepvaart enveloppen zeepbel. Niets beters dan bubble-enveloppen om uw producten met vertrouwen in te pakken en te verzenden. Met deze bellenveloppen krijgen uw kwetsbare producten de beste bescherming en komen ze intact op hun bestemming aan. De luchtkussens absorberen alle schokken tijdens de verzending van uw zending. Om u een ruime keuze te bieden, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een breed assortiment enveloppen- of bellenzakken. In ons assortiment noppenfolie vindt u beveiligde bellenzakjes, plastic noppenfolie. Elk van deze enveloppen heeft verschillende kenmerken. Uw keuze zal gebaseerd zijn op uw producten om te verzenden. Om zeker te zijn van het kiezen van de juiste bubbel envelop, kunt u een beroep doen op het advies van specialisten die al uw vragen zullen beantwoorden. Onze bubbelomslagen zijn zeer duurzaam en hebben een zelfklevende sluiting die uw koppeling onschendbaar maakt en uw zendingen veilig stelt.
Andere enveloppen en verzenddozen zijn beschikbaar op onze website. Als u producten met kwetsbare oppervlakken zoals telefoons, schermen, cd's of dvd's wilt verzenden, raden wij u aan om schuimenveloppen te gebruiken. Hiermee lopen uw producten geen risico op krassen. Onze enveloppen in verschillende formaten om u nog meer keuze te geven.

Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Monsterzak Envelop Noppenfolie : Informations complémentaires

Hoe maak je een bubbel envelop kiezen?
Wanneer men wil kleine breekbare voorwerpen te sturen, hebben we niet altijd denken te borrelen envelop, maar de laatste blijkt zeer nuttig en zuinig te zijn.
Waarom de bubbel envelop?
De huizenbubbel is eigenlijk een combinatie van twee materialen: een envelop kraftpapier om de stijfheid van de envelop te verzekeren en noppenfolie te wikkelen en een optimale bescherming van het product. Enveloppen bellen kan worden gebruikt voor het verzenden van allerlei items: USB-sleutels, sieraden, boeken, telefoon ... Inderdaad, dankzij de luchtbellen, de huizenbubbel op elk object, zwak of niet beschermen, stoten en schokken, en aldus een goede levering te garanderen, zonder het risico van het beschadigd product.
Hoe u de juiste grootte van de envelop kiezen?
Om de envelop die het beste past bij de grootte van uw object te vinden, moet u eerst de nodige maatregelen zijn lengte en breedte. Als het object een dikte van meer dan 1 cm, zal het voeg enkele centimeters meer voor elke zijde van de bubbel envelop zodat het object en terug over de zak.

To Top