Plastic en karton enveloppen

Packdiscount biedt een breed scala aan plastic zakjes, kartonnen zakjes ! Bij Packdiscount vindt u een hele reeks pakketten enveloppen en gewatteerde zakken tegen de beste prijs, de oplossing voor uw snelle zendingen.Kartonnen zakjes en zelfklevende plastic zakjes: oplossingen aangepast aan uw zendingen
Packdiscount  packaging specialist biedt u goedkope plastic zakken en kartonnen zakjes. De plastic zak is de ideale oplossing om uw producten veilig te verzenden. De kartonnen hoes zonder venster maakt het verzenden van platte documenten mogelijk en is zeer economisch. Hier vindt u een ruime keuze aan kartonnen en plastic verzendingsveloppen tegen de beste prijs. Ontdek een compleet assortiment enveloppassen: kartonnen envelop, Tyvek-zakje, zelfklevende kartonnen achterzak, zelfklevende. Krijg goedkope prijzen bij de aanschaf van een kartonnen hoes, plastic verzendetui. De keuze van uw enveloppe is afhankelijk van uw behoeften en documenten die moeten worden verzonden. Voor gevoelige artikelen is de Tyvek-envelophoes de ideale oplossing. Inderdaad, deze envelop is waterdicht, scheurvast en zeer licht. Bovendien heeft het een zelfklevende sluiting die de veiligheid van verzending garandeert. Hiermee kunt u uw documenten met vertrouwen verzenden. De bruine kartonnen hoes is ook voorzien van een zelfklevende sluiting. Dit is ideaal voor het verzenden van documenten die niet mogen worden beschadigd of verbogen. De meeste van onze enveloppen hebben een zelfklevende of zelfklevende sluiting om een ​​veilige verzending te garanderen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruimere keuze te geven.

Desc

11 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Envelop karton met plakstrook / Plastic en karton enveloppen / Enveloppen en Monsterzakken
  Vanaf € 0,42

  Envelop karton met plakstrook

  4 referenties
 2. Monsterzak Tyvek / Plastic en karton enveloppen / Enveloppen en Monsterzakken
  Vanaf € 39,34

  Monsterzak Tyvek

  3 referenties
 3. Kartonnen doos Briefbox / Plastic en karton enveloppen / Enveloppen en Monsterzakken
  Vanaf € 92,50

  Kartonnen doos Briefbox

  8 referenties
 4. Well Box kartonnen hoes / Plastic en karton enveloppen / Enveloppen en Monsterzakken
  Vanaf € 86,25

  Well Box kartonnen hoes

  8 referenties
Desc

11 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Plastic en karton enveloppen : Informations complémentaires

In dat geval moet u de kartonnen sleeve kiezen?
De kartonnen hoes is bedoeld voor de verzending van al uw gerechten documenten. Het voordeel? Het is zeer zuinig! Zijn stijfheid maakt veilige verzending van uw documenten. Geen risico van vouwkarton met onze portemonnee! Net als onze andere tassen, de kartonnen sleeve is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle maten te passen. Wij stellen met inbegrip van een kartonnen sleeve cd en diskette die schok dempen en te voorkomen dat het verlies van gegevens als gevolg van statische elektriciteit. U kunt ook ontdekken onze achterzak karton, sterker dan standaard envelop.
Hoe kunt u uw plastic zak kiezen?
De plastic hoes biedt meer veiligheid voor de verzending van uw belangrijke documenten. De plastische eigenschappen toestaan ​​dat het waterdicht en scheur-proof. De tamper-proof plastic hoes zal uw e-mail te beveiligen, terwijl ze te beschermen tegen vocht. U kunt zelfs uw plastic zakken af ​​te drukken voor uw gevoelige zendingen. Discount Pack biedt ook het Tyvek zakje. Afgezien van het feit dat het scheurvrij en waterbestendig Tyvek is ook recyclebaar. De Tyvek zakje het behoud van uw belangrijke documenten door zijn hoge weerstand.

To Top