Kartonnen dozen en dozen

Kartonnen doos Specialist Packdiscount biedt een breed scala van karton, kartonnen doos.  Professionals en particulieren, kies je kartonnen verpakkingen, kartonnen dozen of Amerikaanse dozen uit vele formaten en kwaliteit terwijl u geniet van de beste prijs. Noodzaak van een productie van karton of aangepaste kartonnen doos verpakking. Aarzel niet om contact met ons op voor een snelle en persoonlijke offerte.
Kartonkistspecialist Packdiscount biedt een ruime keuze aan kartonnen verpakkingen, kartonnen dozen. Professionals en particulieren, kies uw kartons, kartonnen dozen of Amerikaanse dozen uit vele formaten en kwaliteiten terwijl u geniet van de beste prijzen. Een op maat gemaakte kartonnen verpakking of kartonnen doos nodig om alle soorten producten te verpakken en verzenden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en persoonlijke offerte. Kartonnen doos met eenvoudige groove, dubbele groef of drievoudig golfkarton. Kassa, verzendcontainer. Professionals en particulieren, kies uw kartons, kartonnen dozen of Amerikaanse dozen uit vele formaten en kwaliteiten terwijl u geniet van de beste prijzen.
Voor uw zetten hebben we standaard kartonnen verpakkingen. U kunt ook uw bewegende dozen kiezen op basis van uw objecten (grote dozen, medium of klein). De verwijderingskits zijn ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken met zijn vele kartonnen dozen, kleefstoffen en haspels.
We bieden garderobekasten aan, ideaal om je kleding op te bergen, je hebt gewoon hangers nodig. Ideaal voor studenten, opslagtijd wordt verkort Kartonnen val, eenvoudige groove, dubbele groef of drievoudig golfkarton. Kassa, verzendcontainer. Al onze dozen en dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de kartonnen doos kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.Consultez les articles les plus populaires

Kartonnen dozen en dozen : Informations complémentaires

Hoe maak je een kartonnen doos kiezen ?
Dit is een kartonnen doos, bestaande uit een of meer golfplaten papier geplakt op een of meer vellen kraftpapier. Recycleerbaar en biologisch afbreekbaar, natuurlijk, golfkarton die deel uitmaken van het karton is afkomstig van de cellulose vezels afkomstig van recycling van verpakkingen en nieuwe vezels. Golfkarton wordt gevormd door het papier sizing door assemblage onderhouden door golvende fluit papier waarvan de dikte varieert enkele millimeters. Kraft dekens betrokken bij de mechanische en klimatologische bestendigheid van de verpakking. De groeven geven stijfheid van het pakket, maar ook een maximale rekbaarheid zij als schokdempers dienen bij schokken.
Wat fluit voor uw kaart ?
Wij bieden 3 types van golfkarton, afhankelijk van het gewicht, breekbaarheid, het vervoer en de opslag voorwaarden van uw producten en materialen.
Simple Flute - Resistant
light producten of dragers (die het gehele interieur volume van de verpakking te vullen en kan de stapel voorbeelden te weerstaan: documenten, voorverpakte producten).
Dubbele fluit - Zeer goed bestand tegen
zwaar, kwetsbaar en niet-dragers (het pakket ondersteunt alle beperkingen, bijvoorbeeld bulkgoederen.)
Triple wall - Uitstekende sterkte
De zwaardere belastingen (tot 500 kg) en breekbaar, moeilijke vervoer, de uitvoer, en de lange termijn opslag.
3 types van gestandaardiseerde dozen: De dozen in één stuk flappen met een gelijmde assemblage gezamenlijke, gestikt of plakband. Ze worden verzonden vlak, klaar voor gebruik. Telescopische dozen, bestaande uit een deksel en een aparte bodem. De boxen gelijmd self-klaar achtergrond, gemaakt uit één stuk, worden verzonden plat.

To Top