Cases To Book

Bruin postpakket om uw boeken veilig te verzenden. De boekenkast past op al uw zendingen omdat deze in hoogte verstelbaar is. Packdiscount Packaging Specialist biedt kwalitatieve boekenkasten tegen de beste prijzen. Hier vindt u een breed assortiment boekenverpakkingen tegen de beste prijs.
Ontdek een compleet assortiment bubbelzakjes: bubbeltjesveloppen, plastic bubbels ... Krijg lage prijzen op verzenddozen. Verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een volledig assortiment boekenkasten. U vindt in dit bereik het UNIPAC-boek van 1 tot 5 cm, het boek van 1 tot 6 cm en het boek van 1 tot 8 cm. De keuze van uw boekenkast is gebaseerd op de hoogte, breedte en lengte van uw boek of plat product. De boekenkasten worden natuurlijk aanbevolen voor het inpakken en verzenden van boeken, maar niet alleen. U kunt ook boekpakketten gebruiken om platte producten te verzenden. Naast verschillende hoogtes zijn er ook boekomslagen verkrijgbaar in verschillende formaten voor de breedte en lengte van het pakket. De voordelen van deze pakketten zijn dat ze zelfklevende sluitingen hebben. Dit maakt uw verpakking tijdens uw verzending fraudebestendig. Omdat boeken gevoelige producten zijn, bieden we boekverpakkingen met een dubbele dikte om ze te beschermen. Niets verhindert echter dat u materiaal toevoegt om uw boeken of platte voorwerpen, zoals noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier, ... te beschermen. Met deze kalibratie-oplossingen weet u zeker dat uw boeken of platte producten worden niet beschadigd.
De mailboxen zijn erg praktisch omdat het eenvoudig is om de producten in te voegen en uit te pakken. Ontdek onze andere serie mailboxen: bruine dozen, witte dozen.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Cases To Book : Informations complémentaires

Wat is een case klaar om te boeken of te boeken (cross case)?
De kant-en-klare cases zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van fijne of platte items. De kartonnen boekenmap is een kartonnen verpakking die perfect is voor het verzenden van platte en kwetsbare producten zoals boeken, cd's en dvd's. Door de samenstelling is het een resistente en versterkende verpakking, om uw goederen tijdens de expeditie te beveiligen. Zeer snel te openen en te sluiten, de behuizing klaar om te plaatsen vereist geen montage en past zich aan de hoogte van uw producten aan. Om tijd te besparen, raden we de plakbandcassette aan om de sluiting van uw zending door La Poste te beveiligen.
To Top