Container Export

Export dozen voor de export en verre expedities. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
Hier vindt u een ruime keuze aan het verpakken van containers voor de beste prijs te vinden. Onze container Neotainer is een Amerikaanse doos of kartonnen doos met plastic palletiseerpads die onder de doos zijn geplaatst. Het is een alternatief of een economisch alternatief voor het palet. Dit is een voordelige oplossing voor verzending. Het is een ideaal product voor het transport, om de verplaatsing te vergemakkelijken en om schokken te voorkomen met het karton en de grond. Een innovatief systeem voor het onderhoud van de box, het transport van zware producten, omvangrijke goederen en veilige sluiting. Het verpakken van uw artikelen is niet langer riskant vanwege de ideale lengte en breedte van de containers. Ontdek een compleet aanbod van triple golfkarton containers met studs ... Krijg goedkope prijzen op de aankoop van zeecontainers. In ons assortiment exportcontainers vindt u de kartonnen container, de palletbox en de kartonnen container met Neotainer pad. Al onze containers zijn ultraresistent. U kunt de bescherming van uw producten versterken dankzij onze kalibratie-oplossingen die u in uw containers plaatst. U kunt bijvoorbeeld noppenfolie, schuimpapier, knutselpapier plaatsen. Het is ook essentieel om een ​​van onze lijmen te gebruiken om de sluiting van uw containers te garanderen. Uw containers zijn onschendbaar.
Om zeker te zijn van de juiste doos voor exportcontainers, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze weten hoe ze u moeten informeren en helpen u bij het kiezen van de juiste kartonnen container.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Container Export : Informations complémentaires

Kartonnen verpakking voor de export en verre expedities. U vindt een grote selectie van karton container voor de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist biedt kartonnen verpakkingen goedkoop. Hier vindt u een ruime keuze aan het verpakken van containers voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van triple golfkarton container met studs ... Geniet van goedkope prijs op de aankoop van zeecontainers.

To Top