Brown kartonnen doos

PACKAGING verzending - DOOS
Vind onze kartonnen kokers, postbussen, kartonnen dozen en kisten boeken in te pakken, te beschermen en verzenden van uw producten veilig. Packdiscount biedt kartonnen dozen, kartonnen kokers en sterke postbussen. Inbegrepen in deze reeks van kartonnen verpakkingen op maat van uw producten: kartonnen dozen en etuis, voor alle soorten documenten (lang, smal, breekbaar, zwaar ...). Kijk ook eens naar de verpakking tapes om je kartonnen dozen te sluiten. De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt u een compleet assortiment bruine kartonnen dozen. In dit assortiment vindt u extra platte postbussen, zelfklevende postbussen, bruine kartonnen dozen met wiggen, bruine kartonnen dozen met geïntegreerde filminstelling, pallets van bruine kartonnen dozen.
Als u bijvoorbeeld gevoelige en breekbare producten zoals smartphones, schermen, cd's, dvd's of andere wilt verpakken en verzenden, raden we u aan te kiezen voor de bruine kartonnen doos met schuimrubberen demping. Deze bruine kartonnen doos zorgt voor de bescherming van uw product. Het zal voorkomen dat uw product wordt bekrast en stof wordt. Als u een groot aantal pakketten moet inpakken en verzenden, raden wij u aan te kiezen voor het pallet met bruine kartonnen dozen. Voor het verzenden van zeer platte producten voldoet de extra platte doos perfect aan uw verwachtingen. Elk van onze bruine kartonnen dozen is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor u een ruime keuze heeft.
Om dichter bij uw behoeften te zijn, stellen wij verschillende bruin kartonnen dozen ter beschikking. Als u twijfelt, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste bruine kartonnen doos die aan uw behoeften voldoet.

Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Kartonnen verzenddoos / Brown kartonnen doos / Kartonnen dozen en dozen
    Vanaf € 0,36

    Kartonnen verzenddoos

    21 referenties
Desc

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Brown kartonnen doos : Informations complémentaires

Hoe kan ik haar kartonnen doos kiezen?
Dozen carton: beschermende en bestand te realiseren mailings goedkoop behandeld. Een ruime keuze aan mailboxen formaten karton voor kleine verpakkingen en mail uw producten zoals: smartphone, tablet, glazen ... Onze mailboxen in gesneden kartonnen gebruikt om producten op zijn plaats te houden met kartonnen flappen aan de zijkanten voorafgaand aan de verzending. Eenvoudig te installeren en eenvoudig te sluiten met een plooi flap karton, voor zendingen hoge beschermingsfactor, dozen met geïntegreerde foam zijn de ideale timing schokbestendige oplossing.
Wat kartonnen koker kiezen?
Kartonnen buizen zijn er in verschillende vormen en maten, waaronder: scheepvaart kartonnen buizen, ronde buizen, spiraalvormige buizen, vierkante buizen ... De post kartonnen koker heeft alle kwaliteiten van een post verpakking voor al uw zendingen, bescherming en verpakking van alle lange producten. De verschillende post buizen: De verpakking buis rond.Les ronde buizen spiraal karton met plastic afsluitdop zijn de referentie van de kartonnen buis. De cilindrische vorm van de doos buis zorgt voor een hoge weerstand tegen schokken en pletten. De rechthoek post buis. De rechthoekige kartonnen koker is een buis zonder het verzenden van post mailing toeslag, hoge stabiliteit maakt het ook mogelijk om te worden gestapeld op pallets.

To Top