Doos Karton Galia

De GALIA kartonnen doos is de meest economische verpakking voor alle industrieën. Onze Galia kratten zijn bijzonder aanbevolen voor de automotive leverancier. U vindt een grote selectie van karton Galia tarieven. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
Hier vindt u een breed scala van karton voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van boxed Galia ... Get Goedkope prijzen op de aankoop van Galia doos. De Galia fonds of ook wel Amerikaanse doos of kartonnen doos wordt aanbevolen voor de scheepvaart, opslag. Om het verplaatsen van uw Galia-kartonnen dozen te vergemakkelijken, adviseren wij het gebruik van pallettrucks, vrachtwagens of industriële heftrucks. Dankzij deze oplossingen bespaart u veel tijd bij het verplaatsen van uw Galia-kartonnen dozen. Het gebruik van kleefbanden, of het nu polypropyleen, PVC, gekleurd of bedrukt is, wordt sterk aanbevolen. Dit zorgt voor de sluiting van uw kratten en maakt uw Galia-kaarten sabotagebestendig tijdens hun hele expeditie.Het voordeel van de Galia kartonnen doos is dat deze zeer goed bestand is tegen schokken en vocht. Om u te helpen de Galia-doos te vinden die aan uw behoeften voldoet, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u verschillende dimensies. U kunt de lengte, de breedte en de hoogte kiezen die bij u past. Als u hulp nodig heeft, kunt u ook contact opnemen met ons team van deskundigen dat u zal informeren en u helpen bij het kiezen van de Galia-kartonnen doos die aan uw verwachtingen voldoet. Om uw zendingen veilig te maken, raden wij u aan om kalibratie-oplossingen in uw kratten te plaatsen (noppenfolie, schuimpapier, blokkerende deeltjes, kraftpapier, ...). Het is ook raadzaam om plakband te gebruiken om de sluiting van uw dozen te garanderen.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Doos Karton Galia : Informations complémentaires

Galia kartonnen krat voor toeleveranciers van de auto-industrie
GALIA: Consortium tot verbetering van de schakels in de Automotive Industry. De Galia box voldoet aan de specifieke behoeften van de automobielsector, zoals in elke andere industrie. De Galia kartonnen doos voldoet aan de door de vereniging GALIA opgelegd voor toeleveranciers van de auto-industrie specificaties. Galia kartonnen soort standaard Amerikaanse doos met afmetingen in palletisable buitenste kusten laat de oprichting van homogene, stabiele pallets waardeerde alle logistieke sectoren. De Galia kartonnen dozen zijn bestand tegen schokken en vocht behoud van een sterke weerstand tegen verticale compressie die stabiel stapelen faciliteert (het stapelen van dozen op een pallet)

To Top