Dubbellaags Golfkarton

Dubbel golfkarton is ontworpen voor het verpakken van zware en delicate producten ... Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden.

De dubbele golfkartonnen doos of ook wel Amerikaanse doos of kartonnen doos flappen is ontworpen voor het verpakken van zware producten (meer dan 20 kg) en fragiel. Deze dubbele golfkartonnen dozen zijn goedkoop en worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport. Onze kratten dubbele golfkartonnen dozen zijn gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De dubbele en buiten de kraft golfkarton, kartonnen dozen geeft uitstekende weerstand tegen breken en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten. Vind ook onze groove triple vouwen dozen voor de export.

Om dichter bij de behoeften van zijn klanten te zijn, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een zeer breed assortiment dubbel golfkarton met verschillende afmetingen. Deze dubbele fluitkartons zijn perfect voor het dragen van zware en kwetsbare producten. Om uw zware en breekbare producten maximaal te beschermen, raden wij u aan om ze te wiggen met noppenfolie, schuimpapier, papieren zakdoekje of zwevende deeltjes. Door deze soorten wiggen in uw dubbele golfkartonnen te plaatsen, zullen uw producten tijdens verzending geen verslechtering ervaren. Om er zeker van te zijn dat uw kartonnen dozen met dubbele dwarsliggers strikt fraudebestendig zijn, wordt het gebruik van kleefbanden ten zeerste aanbevolen. Deze dubbele golfkartonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Om zeker te zijn van het kiezen van de juiste meters, kunt u zich wenden tot ons team van experts om u te begeleiden bij het kiezen van uw dubbel golfkarton.

Desc

Producten 1-12 van 14

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-12 van 14

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Dubbellaags Golfkarton : Informations complémentaires

Wanneer gebruik ik een dubbele golfkartonnen doos ?

De dubbele fluitendoos is resistenter dan het eenvoudige golfkarton en maakt het mogelijk om kwetsbare en vrij zware producten te bevatten. Hij heeft veel vraag naar zetten en export. Het biedt extra schokbestendigheid door het toevoegen van dempingsvezel, noppenfolie, om te voorkomen dat producten in de doos bewegen. U zorgt er dus voor dat uw bedrijf op de meest efficiënte manier wordt beschermd.

 

To Top