Enkellaags Golfkarton

De single fluit karton is ontworpen voor het verpakken van licht en niet breekbaar .. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden. De eenvoudige kartonnen doos groef of ook wel Amerikaanse doos of kartonnen doos flappen is ontworpen voor het verpakken van lichte producten (10 tot 20 kg) en niet breekbaar.

Deze enkele inbouwdozen zijn goedkoop en gebruikt voor opslag, verpakking en transport. Onze kisten enkelwandige dozen worden gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De eenvoudige en buiten kraft golfkarton, karton geeft uitstekende breukvastheid en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten. Het eenvoudige golfkarton en de buitenkant van de kraft geven de kartonnen dozen een uitstekende weerstand tegen verbrijzeling en schokken. Onze verpakkingsplaten hebben ook een goede hechting van kleefbanden wanneer ze gesloten zijn. De verpakkingsspecialist Packdiscount wil dichter bij de behoeften van zijn klanten zijn.Dat is waarom het een breed assortiment van enkele golfkartonnen dozen met verschillende afmetingen biedt.

Deze eenvoudige dozen van golfkarton zijn ideaal voor het vervoer van lichte en licht breekbare producten. De grootte van uw enkele golfkartonnen doos is dan afhankelijk van het volume van uw goederen. Vergeet niet om uw enkele golfkartonnen dozen te sluiten met ons volledige assortiment kleefbanden. Uw goederen worden veilig verzonden. Alle producten die beschikbaar zijn op de Packdiscount-website voor verpakkingsspecialisten, zijn kwaliteitsproducten en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

Producten 1-12 van 14

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-12 van 14

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Enkellaags Golfkarton : Informations complémentaires

Voor welk type producten is de enkele golfkartonnen doos geschikt?
De kartonnen doos in een enkele groef is geschikt voor de opslag van lichte en kwetsbare producten. De kartonnen doos in bruin kraft is geschikt voor het opbergen van kleding, documenten of linnengoed. Met de box met enkele groef kunt u goederen in uw magazijn opslaan of vaste producten exporteren.

To Top