Etikettering en markering

Amerikaanse verzendlabels en labels om uw pakketten en producten  aan te geven. U vindt een brede selectie verzendlabels tegen de beste prijs. De labels die worden gebruikt om uw fragiele pakketten te melden.
Packdiscount Packaging Specialist biedt goedkope verzendlabels aan. Hier vindt u een breed assortiment verzendlabels en labels van Amerikaans belang. Het is altijd belangrijk om producten te melden om diefstal te voorkomen, maar ook om dragers erop te wijzen dat ze kwetsbare producten zijn en dat ze voorzichtig moeten worden behandeld. Door een label te plaatsen, vervoert u uw postverpakkingen en uw verzendingsbuidels. De rol van het label is om ervoor te zorgen dat het pakket of het verzendetui bij de juiste ontvanger arriveert. Tijdens een expeditie is er snel een fout opgetreden. Met deze labels vermijdt u ze. De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een ruime keuze op het gebied van etikettering en bewegwijzering. In ons assortiment labels en borden vindt u Amerikaanse etiketten met metalen bevestigingsmiddelen en verzendlabels. Het label heeft een metalen clip waarmee je gemakkelijk aan je kartonnen verpakking kunt hangen. Dit label is verkrijgbaar in verschillende maten om precies aan uw behoeften te voldoen. Verzendlabels helpen bij het verduidelijken van productidentificatie. Door deze twee soorten panelen te gebruiken, beveiligt u al uw zendingen en zorgt u voor de bescherming van uw dozen en dozen.
Vergeet niet om lijmen te gebruiken om uw verpakking te verzegelen. Het gebruik van stretchfolie wordt ook aanbevolen voor een betere bescherming van uw verpakking, evenals dempingoplossingen om uw producten tegen alle schokken te beschermen.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Etikettering en markering : Informations complémentaires

HOE JE verpakkingslabels?
Het primaire doel van markering is de identificatie van de zending aan de vervoerder te leveren aan de uiteindelijke begunstigde. De oude merken, reclame-merken en andere overbodige informatie kunnen alleen maar in verwarring handlers en transporteurs. ontvanger en verzendkosten merken of de luchthaven, met vermelding van de bestemming en de breukbelasting punten, wordt aan drie zijden van het pakket worden geplaatst. Bij voorkeur op een zijvlak en (of) de eindvlakken of top.
Wanneer de doos wordt gebruikt op het punt van verkoop, moet een deal van de gegevens voor de cliënt bevatten, en drie andere kijkt uit op de informatie over de verzendkosten. Bij gebruik van golfkartonnen dozen, POS graphics zijn eenvoudig, gewaagd en met een beperkt aantal kleuren, om het afdrukken problemen te voorkomen.
U kunt kopen zelfklevende etiketten met alle gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht symbolen en ook speciale labels af te drukken met de verzending van gegevens.

To Top