Kartonnen exportdozen

De drievoudige golfkarton verpakking is ontworpen voor zeer zware en zeer broos. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen. U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden.
Deze triple wall dozen worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport. Daarom biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist kartonnen dozen met drie ribben met verschillende afmetingen. Om zeker te zijn van het drievoudige golfkarton dat aan uw behoeften voldoet, raden wij u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen uw vragen beantwoorden en u helpen de beste oplossing te kiezen. Kartonnen exportdozen zijn gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De drie groeven en buiten kraft kartonnen dozen uitstekende weerstand tegen breken en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten. Onze verpakkingsplaten hebben ook een goede hechting van kleefbanden wanneer ze gesloten zijn. Om uw producten goed te beschermen, raden wij u aan kalibratietoebehoren in uw kartonnen dozen met drie vingers te plaatsen.
Om uw kartonnen verzegeling met drievoudige groef te beveiligen, wordt het gebruik van rekfolies en kleefstoffen sterk aanbevolen. De rekfolie beschermt uw goederen tegen slecht weer en andere schade, en de kleefstof verzegelt uw kartonnen doos. U kunt ook onze kalibratieoplossingen gebruiken om de beste bescherming voor uw producten te garanderen. U kunt bijvoorbeeld noppenfolie, schuimpapier, deeltjesblokkering, enz. Invoegen.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Kartonnen exportdozen : Informations complémentaires

In welk geval gebruik je een kartonnen doos met drie fluiten?
Deze kartonnen doos is gereserveerd voor zware en kwetsbare producten met een hoge toegevoegde waarde. Niet-dragende producten. Dit karton is speciaal ontworpen voor verre expedities: luchttransport, of export in container-, zee- en railvervoer.
To Top