Kartonnen Koker

Lange kartonnen voor uw lange en kwetsbare producten. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen buizen. Hier vindt u een breed scala aan mailing buizen voor de beste prijs te vinden. en krijg goedkope prijzen op de aankopen van kartonnen kokers!
Ontdek een compleet aanbod van kartonnen kokers wikkelen van ronde, vierkante buizen. Krijg goedkope prijzen op het kopen van mailing buizenOm dichter bij de behoeften van zijn klanten te blijven, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verpakkingen en postbussen in verschillende formaten aan. Onder de aangeboden postpakketten vindt u de kartonnen kokers. In dit assortiment lange kartonnen kokers vindt u ronde kartonnen kokers en vierkante kartonnen kokers. De kartonnen kokers zijn perfect voor het verpakken en verzenden van producten zoals posters, posters, plattegronden, documenten. Voor poststukken is de vierkante kartonnen buis het meest geschikt. Door zijn vorm vermijdt het handmatige behandeling in postcentra, dus posttoeslagen. Om dichter bij de behoeften van zijn klanten te zijn, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verpakkingen en postbussen in verschillende formaten aan. Onder de aangeboden postpakketten vindt u de kartonnen kokers. In dit assortiment lange kartonnen kokers vindt u ronde kartonnen kokers en vierkante kartonnen kokers. De kartonnen kokers zijn perfect voor het verpakken en verzenden van producten zoals posters, posters, plattegronden, documenten. Voor poststukken is de vierkante kartonnen buis het meest geschikt. Door zijn vorm vermijdt het handmatige behandeling in postcentra, dus posttoeslagen.
De ronde kartonnen buis zorgt ook voor een veilige expeditie voor uw posters en posters. Het sluit met de twee plastic deksels aan de uiteinden van de kartonnen buis. Om het te sluiten, hoeft u deze twee deksels gewoon niet te nieten. 

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Kartonnen Koker : Informations complémentaires

Waarom hebben we de kartonnen koker verpakking gebruiken?
De kartonnen koker verpakking is ideaal voor lange producten, buisvormige of opgerold papier (poster, document, kaart, ...)! Zodra het product wordt geschoven in de koker zal beschermen tijdens transport. Als u wilt uw kartonnen koker verzenden per post, zich ervan bewust dat het heel goed geschikt is voor dit gebruik en het heeft alle kwaliteiten van een postpakket. Sterker nog, dankzij de plug je nieten voor het verzenden, deze verpakking wordt onschendbaar. Zeer effectief tegen schokken, onze verschillende dozen buizen zijn ook erg sterk en licht.
Wat zijn de verschillende kartonnen koker modellen?
U vindt in onze online winkel twee verschillende reeksen van papier buis: de ronde kartonnen koker en de buis in lange karton. De ronde kartonnen verpakking buis effectief zorgen voor de bescherming van alle soorten papieren documenten, affiches, landkaarten ... Gekenmerkt door zijn kracht en zijn lichte gewicht, deze verpakking is rond, zoals de naam al doet vermoeden. Dit model is zo verschillend in grootte aan alle behoeften van onze klanten te voldoen. Ook aanwezig op onze winkel, kartonnen koker Longbox is onze tweede model. De Longbox karton is wanneer het meest geschikt is voor de scheepvaart. Met zijn vierkante vorm, heeft Longbox buis niet rollen tijdens het transport. Ook hij wordt gekenmerkt door zijn hoge weerstand en komt in verschillende maten, zodat u het pakket dat het beste past bij uw product kunt kiezen.
Waarom kiezen voor een kartonnen koker verpakking Packdiscount?
Door te kiezen voor een kartonnen buis of een ander product in ons assortiment, heb je een team van experts in de verpakking voor u klaar om u te informeren en om u maximale tevredenheid tijdens het winkelen te brengen! Ons doel is om u een ruime keuze van de kwaliteit van verpakkingen (dozen, karton, linten, timing ...) de beste prijs aan te bieden! Ik wens ook bieden een service van hoge kwaliteit, hebben we partnerships met de meest competente verpakking fabrikanten vastgesteld.

To Top