Lange dozen

De kartonnen doos is ontworpen voor het verpakken en verzenden van uw lange en smalle producten. U vindt een grote selectie van karton voor lange product tegen de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist biedt kartonnen verpakkingen goedkoop. Hier vindt u een breed scala van lange doos voor de beste prijs te vinden.
Om aan alle behoeften van zijn klanten te voldoen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verschillende formaten verpakkingskartons. Onder deze verpakkingskartons vindt u de doos voor lang product. In ons assortiment lange productkarton vindt u de kartonnen buis Longbox, de grote kartonnen doos met enkele groef en de lange kartonnen behuizing met dubbele groef. De vorm van deze dozen voor lange producten is ideaal omdat het heel eenvoudig is om uw producten in te voegen en te extraheren. De kartonnen doos voor lang gecanneleerd product is eerder bestemd voor de verzending van lange, lichte en kwetsbare producten. De kartonnen doos voor lang dubbel groefproduct wordt gebruikt voor lange en vrij zware producten. Lees onze kleefmiddelen (PVC, kleur, bedrukt, ...) voor de beste beveiliging van uw zending. Dankzij deze zijn uw dozen voor lange producten onschendbaar tijdens hun expeditie.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Lange dozen : Informations complémentaires

De kartonnen buis Longbox is bestand tegen barsten, vocht en temperatuurschommelingen. Ideaal voor het verzenden en beschermen van uw lange producten. Het voorkomt schokken en heeft een perfecte hechting van alle kleefbanden. Vermijd posttarieftoeslagen: een stabiele, vierkante postbuis rolt niet en vereist geen handmatige verwerking in postcentra. De kartonnen buis Longbox is praktisch omdat de vierkante vorm van het blikje de inhoud eenvoudig met zijn handen kan vastpakken en tijdens het transport niet kan rollen. De levering gebeurt per pakket van 15 lange vierkante kartonnen kokers, plat geleverd.
To Top