Palletopzetrand in hout

Houten raisers worden aanbevolen voor maximale kosten van opslag en transport. Praktisch: zet een pallet verpakking of doos met variabele hoogte.
Omdat ze zijn gemaakt van spar afgeschuind, onze houten extensies zijn ultra bestendig. Dat is de reden waarom ze bestand zijn tegen zware belastingen. De houtextensies zijn erg populair omdat ze verschillende toepassingen hebben. U kunt bijvoorbeeld houtextensies gebruiken om uw goederen op te slaan. Het gebruik van de houten verlengstukken als opslagplaats levert u aanzienlijke ruimtebesparing op in uw magazijn of werkplaats. Bovendien worden uw goederen tijdens de hele opslagperiode goed beschermd. Het is ook mogelijk om de houten verlengstukken in containers of dozen op variabele hoogte te transformeren. Het is ook mogelijk om de houtextensies te gebruiken om uw producten in uw winkel te presenteren. Hoe dan ook, we bieden verschillende dimensies om u een ruime keuze te bieden in houtextensies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze zullen je kennen bij de keuze van je houten verlengstukken.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Palletopzetrand in hout : Informations complémentaires

Waarom houten verlengingen gebruiken?
Houtuitbreidingen worden voornamelijk gebruikt in werkplaatsen en magazijnen om goederen efficiënt op te slaan. Zeer resistent, ze kunnen worden gebruikt om zware en breekbare producten zonder risico te verpakken. De houten verlengstukken zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn zeer solide en kunnen op elkaar worden gestapeld (zoals pallets) om ruimte te besparen in uw magazijn. Deze dozen zijn ook geschikt voor de export van uw goederen.
To Top