Telescopische door met variable hoogte

De telescopische en variabele hoogte van de kartonnen doos is ontworpen om aan te passen aan de hoogte van al uw producten. U vindt een brede selectie van telescopische dozen en dozen met variabele hoogte voor de beste prijs en de beste kwaliteit. Packdiscount packaging specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
Hier vindt u een ruime keuze aan kartonnen verpakkingsdozen tegen de beste prijs. Ontdek een volledig assortiment telescopische kisten en in hoogte verstelbare kisten ... Krijg lage prijzen bij de aankoop van kartonnen verpakkingsdozen. De in hoogte verstelbare telescopische boxen en boxen passen zich perfect aan de grootte van uw producten aan. Om dichter bij uw behoeften te komen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist verschillende dimensies. U kunt de lengte, de hoogte, de breedte en de interne hoogte kiezen die bij u past. U kunt al uw producten verpakken met onze dozen en telescopische dozen en variabele hoogte. Voor een betere bescherming van uw producten kunt u dempingsaccessoires gebruiken zoals noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier of blokkerende deeltjes. Met onze tuigage-accessoires in uw telescopische dozen en in hoogte verstelbare dozen worden uw producten volledig beschermd. Zorg ook voor de sluiting van uw telescopische dozen en in hoogte verstelbaar dankzij onze lijmen.
Of het nu de kartonnen doos met variabele hoogte is of de kartonnen doos telescopisch, ze worden plat geleverd. Met deze kartonnen dozen kunt u zowel lichte producten als zware en kwetsbare producten verzenden. Voor informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze weten hoe ze u moeten informeren en helpen u bij het kiezen van de beste telescopische kartonnen doos en in hoogte verstelbaar.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Telescopische door met variable hoogte : Informations complémentaires

Wat zijn de voordelen van de telescopische kartonnen doos?
In tegenstelling tot een kartonnen doos waarin u uw eigen afmetingen kiest, past de telescopische kartonnen doos zich rechtstreeks aan de hoogte van uw producten aan. De telescopische box is ideaal voor het verzenden van platte producten, zoals printproducten: catalogus, brochure, flyer, billboards, kalender of zelfs platte maar fragiele producten zoals: lijst en spiegel. De telescopische box past in de hoogte van uw producten, eenvoudig te openen en snel te gebruiken.
To Top