Verpakking Voor Flessen

Flesverzenddozen, om het schip te beschermen en veilig. Packdiscount verpakking specialist biedt kartonnen verpakkingen voor goedkope flessen. Hier vindt u een ruime keuze van de scheepvaart kratten te vinden voor flessen tegen de beste prijs. 
Ontdek een compleet aanbod van de scheepvaart krat voor flessen ... Krijg goedkope prijzen op het kopen van kartonnen verpakkingen voor flessen. In onze verpakkingsflessen heeft u de keuze voor uw capaciteit. Je kunt er 1, 3 of 6 flessen in doen. Onze verpakkingsflessen worden vergezeld van anti-shock wiggen om schade tijdens verzending te voorkomen. Al onze koffers zijn resistent en praktisch omdat de flessendoos een versterking heeft in enkele ribbeling die in het karton wordt gestoken om de flessen wijn, flessen bier of champagne van kwaliteit te kunnen plaatsen en dat ze tijdens het bakken geen schokken vertonen transport.Dankzij onze flesverpakking weet u zeker dat uw flessen intact zullen aankomen. Gebruik onze kleefmiddelen om uw flesverpakkingen te sluiten om uw zendingen zoveel mogelijk te beveiligen. Om ervoor te zorgen dat al uw eerdere inspanningen nuttig zijn, moet u ook zorgen dat uw doos goed gesloten is en uw fles wordt geperst. Dit zal helpen om te vechten tegen de breuk of zelfs het verlies van je objecten.
U kunt de sluiting versterken door een wikkeltape of rekfolie te gebruiken die uw pakket tijdens zendingen zal beveiligen. Alle dozen die wij aanbieden zijn kwaliteitskisten en altijd voor de beste prijs. Voor advies over maten en dozen die aan uw behoeften voldoen, kunt u contact opnemen met ons team van specialisten. Zorg voor veilige verzending met onze flesverpakkingen.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Verpakking Voor Flessen : Informations complémentaires

Het kiezen van de doos fles!
Weet dat er verschillende modellen van karton flessen, uitgerust met timing karton, dat zal u toelaten om uw flessen direct op te slaan, één voor één, zonder dat u het papier bubbels rollen. Deze vakken speciaal ontworpen voor het transport van flessen zijn gemakkelijker en veiliger.

To Top