Thermolasapparaten

Hier vindt u een breed scala van lasmachines voor de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs aanbiedingen van goedkope lasmachines.
Met de lassers kunt u uw producten snel en eenvoudig lassen en verpakken. Om aan al uw behoeften te voldoen, biedt de verpakkingsspecialist een compleet assortiment lasmachines. Lassers zijn met name handig voor het lassen van zakken en plastic zakken. In ons assortiment lasmachines vindt u met name de CDN303-lasmachine zeer handig voor het verpakken van plastic zakken, de meslasser, de lasser met schuif geschikt voor het verpakken van elk type product, de lasser met mouwafwikkelaar voor snel lashulzen, en de draagbare lasser om snel en gemakkelijk uw kleine plastic zakken te lassen. Sommige van onze lassers zijn verkrijgbaar in vele maten, afhankelijk van uw behoeften. De keuze van uw lasser zal worden gemaakt op basis van uw behoeften, maar ook op basis van uw sector van activiteit. Als u in de medische sector werkt, moet u het lasapparaat met kanaalontwikkelaar gebruiken. Het wordt voornamelijk gebruikt in tandartsen of klinieken in centrale sterilisatie voor het sluiten van plastic zakken. Op elk van onze lasmachines is de temperatuur instelbaar. U kunt dus een temperatuur instellen afhankelijk van het materiaal dat u gaat lassen. Packdiscount biedt u andere reeksen verpakkingsmachines aan, afhankelijk van uw verpakking: blokkeermachine, krimppistool, omsnoeringsmachine en spanner, ... Las en verpak uw zakken gemakkelijk en snel met onze lassers. Om zeker te zijn van de juiste lasser, raden wij u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van het lasapparaat dat aan uw behoeften voldoet.
Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Thermolasapparaten : Informations complémentaires

Hoe te lasser kiezen?

Lasser verpakkingen
Gebruikt voor het lassen en sluiten (voor warmteoverdracht) verschillende plastic zakken van de dikte, handlassers tassen zijn ideaal voor vele toepassingen op het gebied van verpakkingen en verpakkingsafval. De temperatuur van de lasser parametreerbare afhankelijk van het te lassen materiaal.

To Top