Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Onderhoud Hygiëne Veiligheid

Onderhoud Hygiëne Veiligheid

Packdiscount, de verpakking specialist voor particulieren en professionals, biedt een breed scala van reinigingsproducten, hygiëne en veiligheid. Een volledig gamma van reinigingsproducten en hygiëne aan gemeenschappen, overheden en bedrijven.
Een verscheidenheid van de vuilniszak, vegen de behandeling van rollen handschoenen, zeep, deodorant ... voor de werkplaats, magazijn, kantoor.Omdat onderhoud en hygiëne essentieel zijn in een werkplaats, magazijn of kantoren, biedt Packdiscount u een breed scala aan onderhouds- en hygiëneproducten.Voor handschoenen biedt Packdiscount een verzameling werkhandschoenen: handschoenen voor handelen, handschoenen voor kleine banen, ... De katoenen handschoenen zijn handig voor het werk. Katoen zorgt voor comfort gedurende de dag. Katoenen handschoenen zijn zeer bestendig en vermijden micro-pauzes, perforaties en zijn ondoordringbaar voor water.Voor kleine banen zijn vinylhandschoenen het meest geschikt. Gebreide handschoenen met picoten zijn handig voor het hanteren van gladde voorwerpen. Voor onderhoud en hygiëne zijn accessoires van essentieel belang zoals afwassen producten en onderhoudsproducten.Onder de producten van het afvegen, Packdiscount stelt doeken, handdoeken, wisselspoeljes, lompen, ... aan. Deze producten van afvegen gaan gepaard met producten van onderhoud, zoals wascrèmes, zeepdispensers, reinigers alle oppervlakken, ...
Met al deze producten bent u verzekerd om onderhoud en hygiëne te garanderen. Packdiscount biedt in zijn assortiment producten onderhoudshygiëne en veiligheid, textiel zoals werkjassen en broek, maar ook veiligheidsschoenen.Naast textiel-, handschoenen-, wip- en onderhoudsproducten bieden wij ook machines (stofzuigers, zelfwasmachines) voor onderhoud en hygiëne gegarandeerd.Met al zijn kwaliteitsproducten garandeert Packdiscount u onderhoud, hygiëne en veiligheid op het werk, altijd tegen de beste prijzen.

Handschoenen

Handschoenen

Een breed scala aan handling handschoenen, vinyl handschoenen, spiked handschoenen voor magazijnen, de workshops ...

Bekijken

Schoonmaakpapier op rol

Schoonmaakpapier op rol

Hier kunt u een breed scala aan af te vegen rollen, Dweilen voor de werkplaats, magazijn

Bekijken

Schoonmaak en Onderhoud

Schoonmaak en Onderhoud

Al een aantal vuilniszakken, reinigingsmiddel, wc-papier, zeep dispenser ...

Bekijken

Werkkleding

Werkkleding

Regel uw uitrusting kledingstuk werk gemakkelijk en bovenal veilig tegen een betaalbare prijs ...

Bekijken

Stofzuigers

Stofzuigers

Een breed scala aan stofzuigers stof, stofzuigers water en stof voor de werkplaats, magazijn ...

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen