Onderhoud Hygiëne Veiligheid

Packdiscount, de verpakking specialist voor particulieren en professionals, biedt een breed scala van reinigingsproducten, hygiëne en veiligheid. Een volledig gamma van reinigingsproducten en hygiëne aan gemeenschappen, overheden en bedrijven.
Een verscheidenheid van de vuilniszak, vegen de behandeling van rollen handschoenen, zeep, deodorant ... voor de werkplaats, magazijn, kantoor.Omdat onderhoud en hygiëne essentieel zijn in een werkplaats, magazijn of kantoren, biedt Packdiscount u een breed scala aan onderhouds- en hygiëneproducten.Voor handschoenen biedt Packdiscount een verzameling werkhandschoenen: handschoenen voor handelen, handschoenen voor kleine banen, ... De katoenen handschoenen zijn handig voor het werk. Katoen zorgt voor comfort gedurende de dag. Katoenen handschoenen zijn zeer bestendig en vermijden micro-pauzes, perforaties en zijn ondoordringbaar voor water.Voor kleine banen zijn vinylhandschoenen het meest geschikt. Gebreide handschoenen met picoten zijn handig voor het hanteren van gladde voorwerpen. Voor onderhoud en hygiëne zijn accessoires van essentieel belang zoals afwassen producten en onderhoudsproducten.Onder de producten van het afvegen, Packdiscount stelt doeken, handdoeken, wisselspoeljes, lompen, ... aan. Deze producten van afvegen gaan gepaard met producten van onderhoud, zoals wascrèmes, zeepdispensers, reinigers alle oppervlakken, ...
Met al deze producten bent u verzekerd om onderhoud en hygiëne te garanderen. Packdiscount biedt in zijn assortiment producten onderhoudshygiëne en veiligheid, textiel zoals werkjassen en broek, maar ook veiligheidsschoenen.Naast textiel-, handschoenen-, wip- en onderhoudsproducten bieden wij ook machines (stofzuigers, zelfwasmachines) voor onderhoud en hygiëne gegarandeerd.Met al zijn kwaliteitsproducten garandeert Packdiscount u onderhoud, hygiëne en veiligheid op het werk, altijd tegen de beste prijzen.

Consultez les articles les plus populaires

To Top