Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Opvulling en Bescherming

Opvulling en Bescherming

Packdiscount is gespecialiseerd in kalibratie- en beschermingsoplossingen om uw producten te beschermen. U vindt een breed assortiment aan dempings- en beschermingsproducten tegen een relatief lage prijs.
Voor de bescherming van uw producten tijdens transport, vindt u op onze site bellen- of schuimfolies zoals kraftpapier, golfkarton. U vindt de grootste keuze aan verpakkingen in schuim, noppenfolie, golfkarton en kraftpapier. Packdiscount biedt al een keuze aan kalibratie: bellenfilm, schuimfolie, blokkerende deeltjes, kraftpapier ...
We hebben categorieën ontworpen zodat u eenvoudig kunt navigeren en vinden wat u nodig heeft. Voor de bescherming en verpakking van uw producten tijdens transport, vindt u ook bubbelfilms of geschuimde verf zoals kraftpapier, golfkarton ... (Luchtkussenfolie, bi-bubbelfilm, antistatisch, kraft), schuimpapier (schuim, schuimroller, U-vormig schuimprofiel, schuimnetwerk) kraftpapier en golfkarton, (permanente en mobiele lijmpads), tissuepapier en krimp (verdunner, papier krant, papieren zakdoekje, enz.). De meest geschikte instelling hangt af van de aard van uw producten. Bubble-papier is nog steeds de essentiële referentie voor de bescherming van uw producten tijdens uw expedities. Inderdaad, het gaat om luchtbellen die alle schokken in verband met transport temperen. Om gevoelige oppervlakken zoals schermen, cd's, dvd's of telefoons te beschermen, is schuimpapier de meest geschikte oplossing. Het schuim voorkomt krassen en beschermt uw producten tegen stof.
Packdiscount, de verpakkingsspecialist, biedt de keuze uit demping en bescherming: bubbelfolie, schuimroller, blokkerende deeltjes, kraftpapier.

Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie

Ontdek ons enorme aanbod van noppenfolie bubble film met verschillende modellen: pre-cut film bubble, bubble bio film .... Beslis nu bubble Discount Pack film met de beste prijs / kwaliteit verhouding!

Bekijken

Schuimfolie

Schuimfolie

Hier ons assortiment schuim papier, voorgesneden foam ... Een volledig gamma van schuim papier.

Bekijken

Papieren bescherming

Papieren bescherming

Op zoek kraftpapier of golfkarton rollen? Ontdek ons aanbod in rigging hardware of bescherming. Een ruime keuze aan golfkarton of kraftpapier aan uw behoeften te voldoen. Profiteer van onze speciale aanbiedingen!

Bekijken

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Hier onze deeltje aanbod van timing en onze luchtkussens ... Een volledig gamma van de kalibratie om al uw producten te beschermen tijdens transport en opslag.

Bekijken

Schuimblokjes

Schuimblokjes

Kleef schokwerende kussentjes en pads in veerkrachtig schuim langs de binnenzijde van uw dozen en verpakkingen en bescherm uw producten tegen schokken

Bekijken

Zijdepapier

Zijdepapier

Hier ons assortiment zijdepapier en curling papier...

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen

Opvulling en Bescherming : Aanvullende informatie

Hoe maak je een inpakpapier kiezen?
Afhankelijk van de productverpakking worden kraft verschillende kwaliteiten gebruikt:
• 70 g / m² voor lichte producten
• 90 g / m² voor de zware producten
Economische en ecologische kraftpapier wordt steeds meer gebruikt voor elk type van de toonhoogte en opvulling. Handmatige of machine. Drie keer minder dicht dan gerecirculeerd kraftpapier, is de meest economische van het pakpapier bereik. Ideaal voor opvulling en demping lichte producten, het is 100% recyclebaar.
Hoe kunt u uw papieren bubbels kiezen?
De vorm, breekbaarheid en het gewicht van uw producten zal de aard van de film het meest geschikt bubbels te bepalen. U wilt verpakken en verzenden light producten: Kies een bel diameter van 10 mm en een capaciteit van 50 micron of 80 micron. Voor breekbaar, zwaar en scherpe hoeken: Kies een bel diameter van 10 mm en een industriële 100 micron. Voor het verpakken van zware voorwerpen en scherpe randen: Kies een bel met een diameter van 20 mm en een kwaliteit van hoge sterkte van 64 micron. U wilt de leegte in je pakket vullen, verpakken en blokkeer je erg kwetsbaar en zeer zware producten: Kies een bel met een diameter van 28 mm en een zeer hoge beschermingsfactor 100 micron kwaliteit.
Hoe maak je een schuim film kiezen?
De dikte van het schuim is het meest geschikt voor de bescherming van het product afhankelijk van de fragiliteit en het oppervlak van de laatstgenoemde. Als u wilt uw strepen te beschermen: kies een schuim dikte van 1 of 2 mm. Om uw product tegen krassen en schokken te beschermen: Kies een 4 mm dik schuim.
Hoe om een ​​geschikte timing kiezen?
Afhankelijk van het product te beveiligen of te beschermen, bieden wij de meest effectieve timing (papier, schuim, bellen, fijn, chips, luchtkussen ...).