Luchtkussenfolie

Ga voor een hoge mate van bescherming tegen schokken met onze noppenfolie ! Bubbles een bescherming tegen stoten ... Dit is de perfecte timing en schokbestendig.
Packdiscount is de noppenfolie specialist en noppenfolie voor particulieren en professionals.

U vindt er een grote selectie van noppenfolie of noppenfolie voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van bubble film en noppenfolie: Film standaard bellen, film bio bubble dispenser, film bubble, bel zak. Ook kun je hier onze enveloppen zeepbel. Luchtkussenfolie beschermt uw kwetsbare producten in uw dozen en dozen perfect. Er zijn verschillende soorten noppenfolie beschikbaar, afhankelijk van de producten die moeten worden verzonden. Daarom vindt u in dit bereik een economische noppenfolie, organische noppenfolie, antistatische verpakking, kraftnoppenfolie, zelfklevende noppenfolie en andere noppenfolie. Om dichter bij uw behoeften te komen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verschillende dimensies. Je kunt de diameter van de bubbels, de lengte en de breedte van je noppenfolie kiezen. Voor zendingen met zeer kwetsbare producten kunt u kiezen voor kraftpapier-zeepbelpapier. Met deze noppenfolie worden uw items dubbel beschermd totdat ze hun bestemming bereiken. Krijg goedkope en voordeligste noppenfolie om uw kwetsbare en gevoelige producten te beschermen.De keuze van noppenfolie en de diameter van de luchtbel zal gebaseerd zijn op de kwetsbaarheid van uw product. Hoe breekbaarder uw product of handelswaar, des te dikker de diameter van de bel zal zijn om uw product tijdens de verzending te beschermen tegen alle schokken.
Om zeker te zijn van de bubbelfilm die zeker aan uw behoeften zal voldoen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen de bubbelfilm te kiezen die aan uw verwachtingen voldoet. Bescherm uw producten met ons volledige assortiment bubbelfilms

Desc

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Noppenfolie / Luchtkussenfolie / Opvulling en Bescherming
  Vanaf € 11,73

  Noppenfolie

  14 referenties
 2. Noppenfolie Bio / Luchtkussenfolie / Opvulling en Bescherming
  Vanaf € 34,91

  Noppenfolie Bio

  2 referenties
 3. Noppenfolie Kraft / Luchtkussenfolie / Opvulling en Bescherming
  Vanaf € 193,96

  Noppenfolie Kraft

  3 referenties
Desc

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Luchtkussenfolie : Informations complémentaires

Hoe de noppenfolie kiezen?
Tijdens een verhuizing, we altijd bang voor beschadiging van onze serviezen en andere breekbare voorwerpen, dus het is belangrijk om de noppenfolie dat uw bezittingen te beschermen kiezen. Korting bij Pack bevat verschillende bubble film type om aan alle wensen en behoeften van onze klanten te voldoen. U zult met onze film bubble kunt de grootte van de bellen te kiezen. Wij raden u kiest voor kleine belletjes (10mm) als u wilt lichte producten afzonderlijk of voor producten waarvan het oppervlak is kwetsbaar te wikkelen. Voor de meest kwetsbare en zware voorwerpen, adviseren wij u eerder een noppenfolie bellen die van gemiddelde grootte (18mm) zijn. Als uw doel is zeer fragiel met aanzienlijke gewicht, dan raden wij het papier grote bubble (32mm), die ook wordt gebruikt in veel gevallen van tuigage.
Wat de film Bio zeepbel?
Pack korting biedt aan onze film bio bubble, effectief en volledig biologisch afbreekbaar product te ontdekken! Onze film bio bel zal schok als je beweegt of tijdens een andere logistieke operatie op te vangen! Dit noppenfolie is milieuvriendelijk en bevat een controle-apparaat dat de afbraak noppenfolie activeert. en kiezen voor biologische met een interessante prijs, omdat het papier eco bubble is beschikbaar vanaf slechts € 17,90!
Hoe kan ik de delicate items met bubbel folie inpakken?
Om kwetsbare objecten te beschermen, is het noodzakelijk om in te pakken. Om breuk te minimaliseren bij het verplaatsen van deze objecten in uw dozen, raden we allereerst een laag dik genoeg film bubble in de doos die alle schokken op te vangen hebben. Voor de meer breekbare voorwerpen, adviseren wij u om ze afzonderlijk apart en zo voorzichtig mogelijk te pakken, elk onderdeel. Ook interleave een vel folie bel tussen elk object, zal bij eventuele schokken te beschermen. Tot slot, vergeet niet om de zwaarste objecten en minder kwetsbaar in de doos te plaatsen.

To Top