Opvulmateriaal

Opvulmateriaal
Stuwmateriaal deeltjes: Bescherm uw pakketten met onze deeltjes timing. Een grote selectie van deeltjes demping en luchtkussens voor de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs aanbiedingen timing chips goedkoop. 
Bescherming en een kraam polystyreen ... Dit is de perfecte timing om uw producten te beschermen tijdens het transport, het verplaatsen. Packdiscount gespecialiseerd timing deeltje en krimp papier voor particulieren en professionals. Hier vindt u een ruime keuze aan Ancreparticules timing en papier krullen tegen de beste prijs. Ontdek een compleet aanbod van kalibratie deeltjes, papier krullen: flopak, polystyreen chips, vastklemmen deeltjes. Haal de beste prijs op te kopen en tuigage van plooien papier chips voor al uw goedkope timing aankopen. Het gebruik van deeltjesvormige demping biedt u verschillende voordelen. Allereerst garanderen dempingsdeeltjes een zeer goede bescherming voor uw kwetsbare producten. Dan zijn de dempingsdeeltjes heel licht. Hiermee kunt u uw opslag- en verzendkosten verlagen. De blokkerende deeltjes zijn ook zeer resistent tegen temperatuurvariaties. Dit is een garantie voor kwaliteit bij de bescherming van uw producten. Uiteraard zijn andere kalibratie-oplossingen beschikbaar op onze website zoals noppenfolie, kraftpapier, schokdempende kussens of schuimpapier. U kunt ons deskundigenteam om advies vragen om ervoor te zorgen dat u de beste kalibratie-oplossing kiest voor de bescherming van uw producten. De keuze van uw kalibratie-oplossing zal gebaseerd zijn op de producten die u wilt verzenden. Loop niet het risico uw producten te beschadigen tijdens het verzenden en kies voor een van onze Calagen-oplossingen in uw kartonnen dozen of uw postbussen. Al onze kalibratie-oplossingen (blokkerende deeltjes, ...) zijn van zeer hoge kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Opvulchips / Opvulmateriaal / Opvulling en Bescherming
    Vanaf € 37,70

    Opvulchips

    4 referenties
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Opvulmateriaal : Informations complémentaires

Waarom kiezen deeltjes timing om de instelling te dozen?
Om uw producten te beschermen tijdens het transport, heb je veel oplossingen. De timing deeltje is in het bijzonder geschikt is voor uw kaarten tegen schokken te beschermen tijdens opslag of transport. Sterker nog, zowel demping en licht, de deeltjes kalibratie zorgt voor een echte garantie tegen afbraakproducten u verzendt. Het lage gewicht zal al uw transport en opslag te verminderen. Bovendien timing chips of flo pak support goed temperatuurveranderingen en bestand tegen bacteriën en ziektekiemen. Ze zijn ook waterdicht en daarom uw producten te verzekeren in alle omstandigheden.
Hoe om haar producten te verpakken met de timing chips?
Om een ​​duurzame pakket voor uw producten te vormen, moet u eerst een geschikte post verpakking. Het voorwaarden de bescherming van uw producten, maar het is niet genoeg. Het tijdstip van de kaart is van enig belang. De deeltjes timing is in het bijzonder geschikt is voor uw producten te beschermen tijdens het transport. Om uw object te beschermen, vul de onderkant van je karton met timing chips en leg het zo dat het niet de bodem of zijkanten te raken. Bedek het volledig flo pak zonder aarzeling op te zetten een grote hoeveelheid om een ​​barrière tegen schokken te creëren. Het zal ook dienen als afscheiding als uw pakket verschillende producten bevat. De timing van deeltje is de bondgenoot van uw succesvolle expedities!

To Top