Papieren bescherming

Papieren bescherming
Breed scala van kraftpapier en golfkarton: Ideaal als beschermende papier of stuwmateriaal. U vindt er een grote selectie van kraftpapier en golfkartonnen verpakkingen voor de beste prijs. Packdiscount specialist voor de beste prijs en pakket biedt ijkoplossingen en bescherming tegen lagere kosten.
Voor professionals en particulieren, vindt u een volledig assortiment van golfkarton, beschermend papier, kraftpapier rollen te vinden ! Ga je gang en krijgt de beste prijs op de aanschaf van golfkarton of ambachtelijke papier. Het kraftpapier aangeboden door verpakkingsspecialist Packdiscount is 100% recyclebaar. Het werkt daarom in het voordeel van duurzame ontwikkeling. Kraft staat bekend als een zeer resistent materiaal. Dat is de reden waarom u met dit type wiggen in uw dozen en dozen verzekerd bent van de bescherming van uw kwetsbare objecten. Het kraftpapier is bestand tegen alle scheuren en daarom garandeert het gebruik van dit papier een veilige verzending naar uw producten. Ze zullen intact zijn totdat ze hun bestemming bereiken. Zeer robuust, kraftpapier kan in meerdere situaties worden gebruikt. Het kan dus worden gebruikt om uw producten in hun kratten en dozen te beschermen, in te pakken, te kisten of te verpakken. Golfkarton wordt voornamelijk gebruikt om zware en breekbare en volumineuze producten te beschermen. Om de beste bescherming voor uw producten te garanderen, zijn er nog andere alternatieven. U kunt gebruik maken van noppenfolie, schuimpapier, deeltjes blokkeren, enz.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen bij het kiezen van de beste rigging-oplossing om uw producten te beschermen.

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Papieren bescherming : Informations complémentaires

Wat gebruik voor mijn golfkarton?
Om te verpakken en bieden bescherming voor al uw producten, nodigen wij u uit om ons aanbod golfkarton te ontdekken. Gekenmerkt door zijn hoge sterkte, golfkarton is zacht en buigzaam te zorgen voor een snelle en eenvoudige verpakking die beschermt tegen schokken. Ook punctie bestendig, je kunt het ook gebruiken om uw omvangrijke producten om gevoelige oppervlakken te beschermen te pakken, maar ook om in te voegen en koppel al uw security producten tijdens het vervoer of opslag. Zeer effectief tegen schokken, onze golfkarton heeft ook het voordeel dat zeer licht met een gewicht van 350 g / m en een dikte van 5mm.
Bij het gebruik van kraftpapier rollen?
Het kraftpapier is een zeer robuuste en efficiënte papier tegen scheuren of barsten die gebruikt kunnen worden op verschillende manieren. Het maakt het mogelijk eerst uw producten veilig te verpakken. Het is dus je kunt onze rol kraftpapier producten te gebruiken tijdens het verpakken met een bepaald gewicht en / of scherpe randen. Kraft papier is ook geschikt voor timing en jam bij het verzenden van uw goederen. Inderdaad, sterk maar flexibel, raden we de kraftpapier om spullen en wig in je kartonnen dozen.
Natuurlijke kraftpapier: een gebaar voor het milieu.
Al onze verschillende kraft papieren zijn 100% natuurlijk en recyclebaar. Product in de Landes in Frankrijk, is onze kraftpapier duurzaam gemaakt van Pine bossen aan de milieuproblematiek te overwegen. Biologisch afbreekbaar, wordt recycling kraftpapier ook gedaan met een laag verbruik van hulpbronnen.

To Top