Schuimblokjes

Stuwkussens en bescherming pads
Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs biedt goedkope hoogdravend. Bescherming en een kraam geëxpandeerd polyethyleen ... Dit is de perfecte timing om wig in je kartonnen verpakking. Packdiscount gespecialiseerd timing pad en pad bescherming voor particulieren en professionals.
Hier vindt u een ruime keuze aan timing Ancreplots en beschermende studs voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van kalibratie pads: hoogdravend, uitneembare pads. Haal het beste prijs op de aankoop van de kalibratie pads, beschermende pads voor al uw goedkope timing aankopen. De pads of pads beschermen u om uw producten tot in de perfectie te blokkeren in uw dozen en dozen. Om aan al uw behoeften te voldoen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een compleet assortiment wiggen. In dit bereik vindt u bijvoorbeeld permanente zelfklevende pads en verplaatsbare pads. Voor u om de oplossing voor uw behoeften te vinden, zijn deze pads of pads van bescherming beschikbaar in verschillende afmetingen. U krijgt de mogelijkheid om de gewenste breedte en dikte te kiezen.
Permanente zelfklevende padding pads kunnen op alle substraten worden geplaatst en voorkomen dat uw producten bewegen tijdens het transport. De herpositioneerbare zelfklevende pads hechten zich aan alle soorten media en kunnen opnieuw worden gebruikt. Onze pads of pads zijn 100% recyclebaar. Ze gedragen zich daarom voor duurzame ontwikkeling. Andere kalibratie-oplossingen zijn beschikbaar op onze website. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen tussen schuimpapier, kraftpapier, noppenfolie of zwevende deeltjes. Om zeker te zijn van de juiste kalibratie-oplossing, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u naar de beste kalibratie-oplossing leiden

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Plastic blokken voor palletisering / Schuimblokjes / Opvulling en Bescherming
    Vanaf € 107,50

    Plastic blokken voor palletisering

    1 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Schuimblokjes : Informations complémentaires

Waarom schuimpadden kiezen?
Packdiscount presenteert u schuimrubberen pads met een zelfklevend oppervlak om alle artikelen die u moet inpakken te beschermen en tegelijkertijd te beschermen. Voor opslag als voor verzending, plakt dit schuimkussen direct op het karton en worden al uw producten effectief beschermd, zelfs de meest kwetsbare. Zorgen voor bescherming en efficiëntie van uw dozen. Het wig-schuimkussen, stabiliseert uw producten, het is een effectieve bescherming tegen schokken tijdens transport.
To Top