Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Zijdepapier

Zijdepapier

Geniet van een breed scala van zijdepapier krullen en de timing van het papier voor de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs biedt een scala aan goedkope zijdepapier krullen en de timing van papier. Extra bescherming en een stal voor het cadeau pakketten ... Dit is de ideale oplossing om wig in je kartonnen verpakkingen, brievenbussen, etc. Haal de beste prijs op het kopen van uw benodigdheden zoals zijdepapier en kraftpapier krul gidsen voor al uw leveringen aankopen.
Packdiscount gespecialiseerd zijdepapier en papier krullen voor particulieren en professionals.
Ontdek een compleet aanbod online!
Om de bescherming van uw expedities te waarborgen, is er ook de oplossing voor tissuepapier en crimps. Deze kalibratie-oplossing absorbeert ook zeer goed schokken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, worden de plooien ook gebruikt als een middel om te presenteren in de winkels en worden ze ook gebruikt als een manier van bescherming. Met kleurenchips kunt u uw producten een originele presentatie geven. Verschillende maten zijn beschikbaar voor tissuepapier en plooien. Voor kwetsbare producten is vloeipapier of ook wel tissuepapier een van de beste oplossingen om uw items te beschermen. Naast het beschermen van uw producten, markeert u ook papieren zakdoekjes. Het is bestand tegen mogelijke krassen en vuil tijdens transport.
Ontdek onze andere oplossingen voor afstelling en bescherming, zoals de blokken van het blokkeren, de papierbel, het schuimpapier of de onderdelen van het tuigage. Om zeker te zijn van de beste rigging-oplossing, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen te kiezen voor de beste bescherming van uw producten.

 

Zijdepapier : Aanvullende informatie

Welke kleuren krimpen papier decoraties zijn beschikbaar in de Discount Pack?
De kleurkalibratie vezel of papier curling is een originele en ecologische vastklemmen middelen voor het ornament en decoratie van uw boxen. Dit is een extra beveiliging en effectieve bescherming binnen uw dozen, cadeau-en postbussen. Dit gereedschap is de bron van goedkope gerecycleerd vloeipapier, in dunne reepjes en gevouwen accordeon te snijden.
Het zorgt voor een uitstekende schokabsorptie en veilig vervoer, elimineert de migratie in delen van vakken door middel van haar bindende eigenschappen en originele accordeon vorm vereenvoudigt de implementatie en bespaart kostbare tijd tijdens de bereiding van orde of decoratie.
Wat zijn de eigenschappen van het weefsel papier Discount Pack?
De papieren zakdoekje of tissue papier is de ideale beschermende accessoire om uw kwetsbare producten te beschermen, te voorkomen breken maar ook om te markeren. Hij respecteert het oppervlak van producten en beschermt tegen mogelijke krassen en vuil. Daarin ligt de belangrijkste eigenschap van de dure vloeipapier.
Maar dat is niet alles! Het is ideaal voor het verpakken, versieren en elegant waarde van uw geschenken en decoratieve objecten. Geen versieren winkel kan niet zonder! Het weefsel papier wordt verkocht tegen Packdiscount per riem van 1000 vellen, genoeg om te beschermen en versieren als u wilt.