Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Plastic zakken

Plastic zakken

Vind een grote keuze aan papieren zak en de plastic zak op Packdiscount.
Packdiscount is uw officiële leverancier van de zakken van welke aard dan ook! We hebben een breed scala van plastic zak, kraftpapier zak, papieren zak en plastic hoezen.
U kunt kiezen uit de meest interessante aanbiedingen voor de beste prijs.
Op Packdiscount, bieden wij verschillende diktes voor plastic zakken om optimaal aan uw verwachtingen voldoen.
Niet meer gerust en vertrouw Packdiscount om de beste kwaliteit op het gebied van plastic zakken en kraftpapier zak te selecteren.Onder deze veel producten biedt Packdiscount u een breed scala aan plastic zakjes die overeenkomen met uw verpakking, kwaliteit en tegen de beste prijzen.In onze verschillende assortimenten plastic zakken zijn sommige zakken herbruikbaar. Packdiscount heeft een breed scala aan plastic zakken. Plastic zakken met ritsluiting zorgen voor makkelijke en snelle opening en sluiting.Andere plastic zakken zijn verkrijgbaar, zoals bubbelzakken, zakken met plakband, enz. De lijmafsluiting bespaart u tijd met makkelijke opening en sluiting. Ze voldoen aan uw behoeften volgens uw verpakking.Een breed scala aan plastic zakken is beschikbaar om te voldoen aan uw behoeften en uw verpakking.
Van de vuilniszak naar de flesbak, via de plastic plastic zak, passen ze zich aan bij uw wensen en criteria en kunnen ze opnieuw worden gebruikt. Wil je een verscheidenheid aan plastic zakken met stevige handgrepen of versterkte handgrepen? U vindt ze op Packdiscount.Naast het assortiment plastic zakken biedt Packdiscount een compleet assortiment herbruikbare kraftzakken. U vindt krasszakken met platte handgrepen, gedraaide handgrepen, koordhandgrepen, elegante kraftzakken, voor flessen, ...Winkelzakken zijn ook beschikbaar om een ​​vleugje elegantie en verfijning te brengen. Naast zijn assortiment plastic zakken biedt Packdiscount u kunststofmantels waarmee u uw eigen plastic zakken of zakken kunt maken volgens de criteria die passen bij uw verpakking (ritssluiting, lijmafsluiting, handgrepen, ...)

Een zak zoeken

Plastic zak

Plastic zak

Ontdek onze plastic zak lijnen, vindt u een brede selectie van zakken om alle verpakkingen behoeften van onze klanten voldoen. Ga je gang en kiezen voor plastic zakken Packdiscount.

Bekijken

Plastic tas

Plastic tas

In te pakken en te vervoeren al uw producten, bekijk onze volledige lijn van plastic zakken. Resistant, waterdicht en flexibel, zullen zij uw goederen veilig te pakken!

Bekijken

Buisfolie en thermolasapparaten

Buisfolie en thermolasapparaten

Nu afsluitbare plastic omhulsel van verschillende dikte en lengte. Ideaal voor het maken van uw kosten te zakken. plastic omhulsel in voorraad.

Bekijken

Draagtassen

Draagtassen

Ontdek al onze kraft tas gamma met een ruime keuze aan modellen en maten. Upgrade nu resistent kraftpapier zakken tegen de beste prijs!

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen

Plastic zakken : Aanvullende informatie

Met Packdiscount Ontdek een compleet aanbod van tassen van alle soorten.
De plastic zak kunt u kleine voorwerpen van alle soorten (schroef, thee, nagels, hemd) en in de meeste formaten verpakken.
Kraft papieren zak is geweldig voor take-out, het is duurzaam en niet recycling problemen opleveren.
De plastic zak gebruikt om de meerderheid van uw producten te verpakken, op zoek naar de verschillende modellen van waterdichte en flexibele zakken. Het plastic omhulsel maakt het mogelijk om het opzetten van zakjes / plastic zakken roll-down om eenvoudige bediening mogelijk te maken.
Met een prijs / kwaliteit uitstekend, onze tassen zijn verkrijgbaar in Snel en gratis verzending voor bestellingen boven € 250 bestelling.
Een brede selectie van zakken in alle formaten, Packdiscount garanderen dat u de tas die aan uw behoeften te vinden.