Plastic tas

Plastic zakken voor particulieren en professionals - Draag al uw producten!
Packdiscount verpakking specialist biedt de beste prijs goedkope plastic zakken.
Packdiscount is een specialist in plastic zakken voor particulieren en professionals.
Hier vindt u een breed scala van plastic verpakkingen zak voor de beste prijs.
Ontdek een compleet aanbod van plastic zak: Plastic zak handvat cut, vuilniszak, plastic zak met stijve handvat ...
Haal het beste prijs op de aankoop van verpakkingen en plastic zak voor al uw aankopen van verpakkingen plastic zakken goedkoop ..
Om het transport van uw producten te vergemakkelijken, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment plastic zakken. In dit assortiment plastic zakken vindt u vuilniszakken, ijszakken, plastic zakken met een vlakke bodem, plastic zakken met stijve handgrepen, plastic zakken met versterkte handgrepen. Met ons complete assortiment vindt u de plastic tas die aan uw verwachtingen voldoet. Om dichter bij uw behoeften te zijn, zijn de plastic zakken die wij aanbieden beschikbaar in verschillende maten. Als u bijvoorbeeld trays of lunchboxen wilt vervoeren, past de tas met vlakke bodem perfect bij uw behoeften. De vlakke bodem houdt uw producten rechtop en voorkomt morsen. Andere reeksen tassen en tassen zijn beschikbaar op onze website. Om u een ruime keuze te bieden, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount al zijn plastic zakken in verschillende maten en kleuren aan. Om zeker te zijn van de juiste plastic zak, kunt u onze tips onder aan de pagina raadplegen of contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u informeren en u helpen de plastic zak te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Plastic tas met platte bodem / Plastic tas / Plastic zakken
  Vanaf € 12,21

  Plastic tas met platte bodem

  3 referenties
 2. Vuilniszakken / Plastic tas / Plastic zakken
  Vanaf € 52,07

  Vuilniszakken

  30 referenties
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Plastic tas : Informations complémentaires

Moeten we kiezen voor een plastic zak met stijve handgrepen of handgrepen op de verpakking van uw producten te snijden?
Te pakken en uw producten te vervoeren, kunt u kiezen voor verschillende modellen van plastic zakken, plastic zak handgrepen of gesneden plastic zak met stijve handgrepen.
Van verschillende vormen, ze bieden ook specifieke eigenschappen. De plastic zak handvaten gesneden is zeer duurzaam en praktisch. Met zijvouwen kan aanpassen aan de breedte van de producten. Het is perfect voor prêt-à-porter winkels, parfumerieën, of zelfs supermarkten zijn om allerlei voorwerpen, zoals kleding, voedsel te dragen ...
De plastic zak met stijve handgrepen, ondertussen, staat bekend om haar discretie. Met dit type plastic zakken kunt u uw producten incognito te dragen. De dikte van 70 micron is zeer goed bestand tegen scheuren. Deze plastic zak beschermt uw producten tegen stof, het weer en indiscreties in een keer!

Hoe maak je een vuilniszak kiezen?
De litrage je vuilniszak hangt af van het gebruik dat u er zelf van maakt.
Sterker nog, volgens uw doel uw vuilniszak, litrage variëren. Om het afval op te halen keukens, hallen van gebouwen, luchthavens of treinstations, kunt u kiezen voor plastic afvalzakken van 50L of 130L, afhankelijk van de grootte van uw afval. Als u kiest voor een vuilniszak met een capaciteit van 110L, het zal dienen om uw schoonmaak trolleys. Tot slot, een vuilniszak van 170L is perfect voor uw container en de bakken van garbage collection.
dus het gebruik van de vuilniszak om de meest geschikte litrage kiezen te bepalen.
Packdiscount  biedt verschillende litrages, maar is nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding. Flexibel, waterdicht en bestand tegen, onze vuilniszakken zijn perfect om al uw afval vent.

To Top