Plastic zak

Plastic verpakking zakken.
Zorgen voor een doeltreffende bescherming van uw producten met onze plastic zakken.
een grote selectie van plastic zakken voor de beste prijs.
Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs, biedt goedkope plastic zakken.
Ontdek een compleet aanbod van plastic zakken: rits zak zak bubble zak met plakband ... die zal voldoen aan uw verpakkingen
Haal het beste prijs op de aankoop van plastic zakken en verpakkingen voor al uw boodschappen pakketten door middel Packdiscount.
Plastic zakken zijn erg praktisch omdat ze u in staat stellen al uw producten te verpakken. Om u een ruime keuze te bieden, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment plastic zakken. In dit bereik, de plastic zak 50 of 100 micron, de plastic zak met klevende sluiting, met ritssluiting, met sluiting met schuif. De keuze van de plastic zak is afhankelijk van uw behoeften. Om u een ruime keuze te bieden en dichter bij uw behoeften te komen, zijn onze plastic zakken verkrijgbaar in verschillende maten. De plastic zak wordt dan perfect aangepast aan uw behoeften. De transparantie van onze tassen maakt het identificeren van uw producten veel eenvoudiger en bespaart u veel tijd. Dankzij onze plastic zakken worden uw producten beschermd tegen stof. Of de plastic zak nu 50 of 100 micron is, hij zal tijdens de expeditie van uw expedities zeer scheurbestendig zijn. Ontdek op onze website onze andere reeksen tassen en tassen. De plastic zak is effectief in het beschermen van uw producten tegen stof en het beschermen van uw items tegen scheuren. U vindt ook op onze website een compleet assortiment plastic zakken, kraftzakken, boutique tassen en plastic omhulsels.

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Plastic zak : Informations complémentaires

Hoe de weerstand van verschillende plastic zakken weten?

Alle plastic zakken niet dezelfde sterkte hebben en deze zal variëren afhankelijk van de geselecteerde micronnage. De micronnage overeen met de grootte van de vezels en in ons geval zij kunststofvezels. Zo is het mogelijk om plastic zakken vinden 20 micron, dun en zwak die algemeen worden gebruikt voor lichte producten met een gewicht van minder dan 1 kg tegenstelling plastic zakken 40 of 50 micron die ze geschikt voor zwaardere producten zoals spijkers, schroeven, etc. Merk echter op dat de plastic zakken niet meer dan 3 kg, anders kan breken. Voor zwaardere producten (meer dan 10kg), raden wij u kiezen voor tassen van 100 micron, zie 150 of 200 micron. Deze plastic zakken zijn zeer duurzaam en geschikt voor zeer zware producten (tabellen, gereedschap, granules, ....). En voor comfort, ook ontdekken onze plastic zakje met ritssluiting modellen die gemak te bieden wanneer je je tas te sluiten.
Waarom kiezen voor een plastic zak met plakband?
Te pakken, pakketten en presenteer uw producten, het hele team van Packdiscount biedt tal van plastic zak modellen, waaronder de plastic zak met plakband. De kunststofzak met plakband is een model dat weerstand bij verpakking en functionaliteit biedt. Inderdaad, tape zakken eenvoudig en snel te sluiten grotere efficiëntie bij het sluiten. Het hebben van een flap 4cm u sluiten, maar u de tas ook gemakkelijk te openen. Bovendien onze plastic zakken met plakstrip bevat een luchtgat om het maximale volume van het pakket na het sluiten te verminderen. Als u wilt kwetsbare producten te pakken, ook ontdekken onze plastic zak bubble zelfklevende sluiting. Deze tas kan de bescherming van uw gevoelige en wrap producten.
To Top