Gekleurde rekfolie

Rekbare kleurenfilm
Vind een reeks van stretchfolie, stretchfolie handleiding, gegoten stretchfolie, stretchfolie reel ...
Stretch films van kleur bieden het sluiten van kartonnen dozen, scheepvaart descontainer wetenschapper en gevoelige zendingen bescherming voor licht en nieuwsgierige ogen.
Packdiscount is de specialist zwarte stretch film ... voor particulieren en professionals.
Packdiscount, verpakking specialist voor de beste prijs biedt goedkope kleur stretch films.
Ook ontdekt een volledig assortiment van wikkelfolie manuelafin beveilig uw pallets en andere items in de beste omstandigheden.
Rekbare kleurenfilms houden uw pakketten, pallets en containers tijdens de expeditie bij elkaar. U kunt ook gekleurde rekfolies gebruiken om uw goederen in uw magazijn of werkplaats op te slaan. De rekbare gekleurde film beschermt uw goederen tegen stof, licht, maar ook nieuwsgierige blikken. Gedurende de opslagperiode blijven uw kartonnen verpakkingen en handelswaar intact. Met kwaliteitssterkte kan de rekfolie in kleur worden aangepast aan elk type pallet. Met zijn uitgebreide assortiment kleurenrekfilms, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u de keuze om de gewenste kleur te kiezen. U kunt ook de lengte, breedte en dikte kiezen die bij u passen.
Gemaakt van polyethyleen, is het gemakkelijk om pallets te filmen zonder uw vingers te verbranden. Dit volledige assortiment kleurenrekfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart en blauw. De witte rekfolie is ook verkrijgbaar in ons volledige assortiment kleurrekfolie. Zijn weerstand zorgt voor een veilige bezorging van uw pakjes.
Om zeker te zijn van de juiste kleurrekfilm, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Zij zullen u helpen de rekfolie te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Rekfolie Kleur met plastic uiteinde / Gekleurde rekfolie / Rekfolie en Palletisering
  Vanaf € 17,54

  Rekfolie Kleur met plastic uiteinde

  2 referenties
 2. Ondoorzichtige handmatige rekfolie / Gekleurde rekfolie / Rekfolie en Palletisering
  Ondoorzichtige handmatige rekfolie / Gekleurde rekfolie / Rekfolie en Palletisering
  Vanaf € 15,90

  Ondoorzichtige handmatige rekfolie

  4 referenties
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Gekleurde rekfolie : Informations complémentaires

Gekleurde rekfolie

Gekleurde rekfolie biedt maximale veiligheid. Volledig ondoorzichtig, dit soort film plastiqueest volledig gewaardeerd omdat de inhoud van de vervoerde pallets verbergt. Twee torens zijn genoeg om de goederen garantissantdonc totale privacy te verbergen. UV bestendig, worden de lichtgevoelige materialen beschermd.
De film is zwart etirable maximale bescherming oplossing voor al uw goederen palettiséespuisqu'il houdt dozen en andere verpakkingen in hun positie, ondanks de beweging tijdens het transport.

Welke soorten wikkelfolie kleuren zijn verkrijgbaar op Discount Pack?

Op de website Pack Discount, expert verpakking tegen lage kosten, vindt u vele verwijzingen naar films rekbaar kleuren.
De zwarte stretch handleiding film is beschikbaar op de site, met een breedte van 450mm en een lengte van 300 meter. Dit model is in drie soorten dikte: de kunststoffolie 17 micron voor pallets en pakketten tot 500 kg, de stretchfolie 20 micron dik voor pallets van 500 tot 700 kg en 23 micron rekfolie voor pallets 600-800 kg.
De stretch film met een plastic tip is ook verkrijgbaar in zwart en blauw, slechts 23 micrometer dik. Dit model polyethyleen maakt het ook mogelijk om uw zendingen te codificeren met beide kleuren.
Al deze modellen worden verkocht in verpakkingen met 6 spoelen en kunnen vergezeld rollen om de toepassing van rekfolie vergemakkelijken.

Waarom Discount Pack voor je zwarte stretch film?

Discount Pack biedt kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste eisen van professionele en persoonlijke ...! Met een breed assortiment, kunt u de zwarte etirable film voor uw behoeften. Daarnaast zult u in staat om te profiteren van een glijdende schaal van -10 tot -20% voor aankopen boven 300 €.

To Top