Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Pallets

Pallets

Hier vindt u een ruime keuze aan opslag pallets aan de beste prijzen te vinden.
Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs biedt opslagruimte pallets goedkoop.
Pallets worden voornamelijk gebruikt in de sectoren industrie, transport, logistiek, ... Omdat de pallets van verschillende materialen zijn gemaakt, is het erg belangrijk om te weten welk gebruik en in welke omgeving u pallet zult gebruiken. Om uw palet correct te kiezen, moet u rekening houden met verschillende criteria. Voordat u uw pallet kiest, moet u de massa van uw lading kennen, de klimatologische omstandigheden tijdens de opslag of de verzending van uw goederen, ... Zodat u de pallet vindt die overeenkomt met uw behoefte, de specialist van de verpakking Packdiscount biedt u een compleet assortiment pallets. In dit assortiment vindt u gevormde pallets, nieuwe pallets, plastic pallets, Kaypal-kartonnen pallets en gebruikte verloren pallets. Als u bijvoorbeeld zware ladingen moet verzenden, kiest u in plaats daarvan voor de houten pallet. Van hout is bekend dat het een zeer bestendig materiaal is. Voor lichte belasting raden we u aan om naar de gebruikte verloren pallet te gaan. Dan moet je de klimatologische omstandigheden nemen. De plastic pallet is dan ideaal om temperatuurveranderingen te weerstaan. Het ondersteunt temperaturen van -20 ° C tot 60 ° C. Met andere criteria moet rekening worden gehouden bij het kiezen van uw palet. Om aan uw verwachtingen te voldoen, bieden wij ons palet aan verschillende afmetingen. U kunt de hoogte, breedte en lengte kiezen die bij u passen.
Ontdek ook op onze website al onze palletiseeraccessoires en rekfolies.
Voor informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het vinden van de pallet die overeenkomt met uw behoefte.
 

Pallets : Aanvullende informatie

Hoe kunt u uw palet kiezen?

Een pallet kan worden vervaardigd uit hout, golfkarton, kunststof of metaal. De keuze van het materiaal waaruit is gebaseerd op criteria zoals de massa van de lading, de klimaatomgeving, duurzaamheidseisen, lokale beschikbaarheid, kosten en aanvaardbaarheid in het land van bestemming. Indien de pallets te stapelen, die het meest algemene geval, moeten we voorzorgsmaatregelen nemen om de dozen of pallets niet bezwijken onder het gewicht van de gestapelde pallets.
WAT HIJ DAN NIET het laden van een RANGE!
MUST:
- Plaats de kaarten in verticale lay-out dozen (kolommen). Zo de hoeken direct over elkaar.
- Gebruik van de pallet 4 wanden, bij voorkeur met een oppervlakte groter dan strak of volledige vloeren en een onderste verdieping die leiden planken aan de basis van de pallet.
- Voor zover mogelijk, dat de hoek versterkingen partitioneren dubbele golfkarton worden ingevoegd in de hoeken van de dozen.
- De blikjes of volledig vullen het palet. Stel eventueel de afmetingen van de vakken voor een perfecte vulling.
- De hoeken zijn uitgelijnd. Een tussenruimte van 1 cm kan verliezen bijna 30% druksterkte.
- Strapping, banding, wrap strak, wrap of plasticfolie dozen op de pallet om de stabiliteit in hantering te waarborgen. Als een cirkel of banner, gebruik dan vier stroken op een strook rond de boxen boven.
NIET DOEN:
- Nest dozen als pallets moeten worden gestapeld. Een doos verliest meer dan 50% van de compressiesterkte indien de hoek van een bovenbak ligt in het midden van het bovenvlak.
- Gebruik een palet met inbegrip van de besturen van de bovenste verdieping zijn te ver uit elkaar. Als een hoek niet wordt ondersteund op een bord, verliest een groot deel van de druksterkte.
- Gebruik een opvouwbare doos of een stapeling apparaat dat overloopt of verzonken uit de vloer van de pallet. Daarbij verliest enkele druksterkte en (of) te veel druk wordt uitgeoefend op het bovenste deel van de kast door de gestapelde pallets boven.
- Gebruik van de geëxpandeerd polystyreen of plastic schuim als een structureel element in de vouwdoos. Deze materialen zijn alleen geschikt voor het product geplaatst in de kist en een afstandhouder support vulling voorzien.
De verschillende kleurenschema's!
cardboard storage platform
Het multifunctionele kartonnen pallet wordt gebruikt om dynamische belasting tot 700 kg en een statische belasting van 7000 kg ondersteunen. Het is gemaakt van golfkarton.
Gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en zetmeel, karton storage-platform heeft de volgende kenmerken en voordelen:
Milieuvriendelijk, omdat het biologisch afbreekbaar en recyclebaar onthult.
Lichtgewicht: onbelast, het gewicht is slechts 3-6 kg afhankelijk van het model.
Ergonomisch en robuust.
Economische en herbruikbaar.
houten pallet opslag
De houten structuur van deze storage-platform bestaat uit een massief of geperforeerd lade om een ​​laadeenheid te verzamelen. Er zijn verschillende modellen van houten pallets:
-De Pallet 2 dubbelzijdige inzendingen met eenvoudige spanten.
-De Pallet 4 ingangen met balken, het vergemakkelijken van de vorken is het invoeren van de pallet aan alle kanten.
plastic opbergvak
Er zijn verschillende soorten kunststof pallet kan meer of minder zware lasten kunnen dragen.
Het licht palet met studs: ontworpen om dynamische belastingen van 1000 kg, en statische belasting van 2500 kg.Chaque model te weerstaan, met drie zolen, biedt een ander type plaat: geperforeerde plaat, vol of half-open. De standaard plastic pallet: Het is ontworpen om een ​​statische belasting van 7500 kg en een dynamische belasting van 1500 kg weerstaan.
EPAL pallets
De pallet Europa of EUR EPAL, voorheen Euro pallet, is een houten pallet met vier inzendingen. Het voldoet aan de normen Railway Quality Assurance SQA 335. Deze kwaliteitshandvest heeft Europa nodig om must-pallet in de toeleveringsketen van de behandeling en het transport van goederen. De pallet EUR EPAL is ontworpen om een ​​aantal rotaties uit te voeren en bij te dragen aan de vermindering van bedrijfsmatig verpakkingsafval. Het kan worden gerepareerd en integreert Fillière recycling aan het einde van het leven. Maat 1200x800 mm en een gewicht van ongeveer 30 kg, pallets EUR EPAL ondersteunen een dynamische belasting tussen 1000 en 1400 kg. De soorten hout dat wordt gebruikt bij de vervaardiging zijn vooral dennen en populieren.