Pallets

Pallet verzend- en administratiekosten voor een succesvolle opslag. Packdiscount verpakking specialist biedt kartonnen pallets, houten pallets, Moulded pallets ... goedkoop. Hier vindt u een ruime keuze aan opslag pallets aan de beste prijzen te vinden. Ontdek een compleet aanbod van vervoer pallets.
Krijg goedkope prijzen op de scheepvaart pallet van aankoop. De keuze van een pallet is gemaakt op basis van verschillende criteria. Het zal noodzakelijk zijn rekening te houden met de massa van de lading, de duurzaamheid, de klimatologische omgeving. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing te volgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons team van experts die u informatie kunnen geven over de juiste pallet en de juiste manier van gebruik. In het palet van de verpakkingsspecialist Packdiscount vindt u de gegoten pallet, de verloren gegane pallet, de kunststof pallet en de nieuwe pallet.
Ontdek ook ons ​​complete assortiment dozen en verpakkingsdozen. U vindt er bijvoorbeeld enkele golfkartons, dubbele golfkartons, containerkartons, flesverpakking, telescopische dozen en kartonnen dozen met variabele hoogte. Al onze dozen en pallets zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Pallets : Informations complémentaires

Hoe kunt u uw pallet kiezen?
Een pallet kan worden vervaardigd uit hout, golfkarton, kunststof of metaal. De keuze van het materiaal waaruit is gebaseerd op criteria zoals de massa van de lading, de klimaatomgeving, duurzaamheidseisen, lokale beschikbaarheid, kosten en aanvaardbaarheid in het land van bestemming. Indien de pallets te stapelen, die het meest algemene geval, moeten we voorzorgsmaatregelen nemen om de dozen of pallets niet bezwijken onder het gewicht van de gestapelde pallets. WAT HIJ DAN NIET het laden van een RANGE!
MUST:
  • Plaats de kaarten in verticale lay-out dozen (kolommen). Zo de hoeken direct over elkaar.
  • Gebruik van de pallet 4 wanden, bij voorkeur met een oppervlakte groter dan strak of volledige vloeren en een onderste verdieping die leiden planken aan de basis van de pallet.
  • Voor zover mogelijk, dat de hoek versterkingen partitioneren dubbele golfkarton worden ingevoegd in de hoeken van de dozen.
  • De blikjes of volledig vullen het palet. Stel eventueel de afmetingen van de vakken voor een perfecte vulling.
  • De hoeken zijn uitgelijnd. Een tussenruimte van 1 cm kan verliezen bijna 30% druksterkte.
  • Strapping, banding, wrap strak, wrap of plasticfolie dozen op de pallet om de stabiliteit in hantering te waarborgen. Als een cirkel of banner, gebruik dan vier stroken op een strook rond de boxen boven.
NIET DOEN:
  • Nest dozen als pallets moeten worden gestapeld. Een doos verliest meer dan 50% van de compressiesterkte indien de hoek van een bovenbak ligt in het midden van het bovenvlak.
  • Gebruik een palet met inbegrip van de besturen van de bovenste verdieping zijn te ver uit elkaar. Als een hoek niet wordt ondersteund op een bord, verliest een groot deel van de druksterkte.
  • Gebruik een opvouwbare doos of een stapeling apparaat dat overloopt of verzonken uit de vloer van de pallet. Daarbij verliest enkele druksterkte en (of) te veel druk wordt uitgeoefend op het bovenste deel van de kast door de gestapelde pallets boven.
  • Gebruik van de geëxpandeerd polystyreen of plastic schuim als een structureel element in de vouwdoos. Deze materialen zijn alleen geschikt voor het product geplaatst in de kist en een afstandhouder support vulling voorzien.
To Top