Rekfolie handmatig

Stretchfolie Verpakking
Vind Een hele reeks van verpakking stretchfolie, Handleiding stretchfolie, gegotenstretchfolie, stretchfolie echte ...
Verpakking stretchfolie including Het sluiten van Verzekeren in kartonnen dozen, containersvoor van de scheepvaart.
Packdiscount Gespecialiseerd stretchfolie handmatig Verpakking voor ... Particulieren enprofessionals.
Een grote selectie van handmatige stretchfolie for the Beste prijs.
Packdiscount verpakking specialist voor de Beste prijs Goedkope provides stretch films.
Ontdek Een compleet aanbod van Stretch Wrap Film for Bescherming in opbergdooskarton, container ...
De stretchfolie is erg handig omdat het ervoor zorgt dat uw pakketten, uw pallets of uw containers ertussen perfect worden onderhouden. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een compleet assortiment handmatige stretchfolie. In deze reeks, vindt u het plastic wrap met plastic einde, de pre-gestrekte stretchfolie handleiding cast, stretch film kit handleiding, kunststof handgrepen voor stretchfolie, stretchfolie voor pallets, plastic dispensers voor stretch film. .. het voordeel van manuele stretch film is dat het beschermt de goederen tegen stof, maar ook weer tijdens opslag of transport. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij handmatige rekfolies die verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Als u niet weet welk type handmatige rekfolie u moet gebruiken, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Zij zullen u adviseren en u helpen bij het kiezen van de beste rekfolie voor uw goederen. Ontdek ook onze andere soorten rekfolie, zoals rekfolies van kleuren. Hiermee kunt u uw goederen beschermen tegen stof en weer, maar ook om uw goederen uit de buurt van nieuwsgierige blikken te houden.

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Rekfolie handmatig / Rekfolie handmatig / Rekfolie en Palletisering
  Vanaf € 8,35

  Rekfolie handmatig

  5 referenties
 2. Rekfolie met Plastic Uiteinde / Rekfolie handmatig / Rekfolie en Palletisering
  Vanaf € 12,59

  Rekfolie met Plastic Uiteinde

  2 referenties
 3. Rekfolie voorgerekt handmatig Cast / Rekfolie handmatig / Rekfolie en Palletisering
  Vanaf € 7,72

  Rekfolie voorgerekt handmatig Cast

  1 referenties
 4. Pallet met Rekfolie / Rekfolie handmatig / Rekfolie en Palletisering
  Vanaf € 8,49

  Pallet met Rekfolie

  3 referenties
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Rekfolie handmatig : Informations complémentaires

Het kiezen van de etirable film:
Er zijn vele soorten van etirable film en natuurlijk vele mogelijke gebruik volgens de vervoerde goederen, ondersteunde de belasting ... Hoe dikker je etirable film is hoog meer zal scheuren te weerstaan. Kies bijvoorbeeld een etirable film 17 micron voor een maximale belasting van 400 kg en 20 micron voor hogere belastingen. Als u een consument te maken, voor een betere grip, meer kracht, het leggen gemakkelijker en minder vermoeiend, zullen we specifieke bereiken zoals Cast stretchfolie, pre-uitgerekt of geblazen met verbeterde mechanische eigenschappen in te voeren. De stretch film machine zult gebruiken voor zeker nodig.
 
Waarom een ​​film etirable handleiding? 
Wij verzetten ons tegen de film etirable handleiding in de film etirable machine. de handleiding film is vandaag de dag meer dan 60% marktaandeel. Het vereist duidelijk minder investeringen voor een verpakkingsmachine kan kosten enkele duizenden euro's. We onderscheiden 2 grote handleiding film lijnen: de cast en geblazen films films. De handleiding etirable film cast vertegenwoordigt het grootste deel van de markt als zeer concurrerend. De blaasfolie een betere weerstand tegen déchichure en betere gehouden op de palletDe pre-uitgerekte films kunt u maximaal te realiseren tot 40% besparen in vergelijking met een standaard handleiding etirable film.
To Top