Stellingen Opslag Overslag

Packdiscount, de verpakking specialist, biedt een breed scala van stapelaars naar de werkplaats en het magazijn uit te rusten.
Alles voor de opslag en overslag van uw goederen in uw magazijn. Een volledig gamma van de vrachtwagen, transportwagen, kartonnen dozen, plastic trays ... de beste prijs.
Pallettruck, trolley rek plastic bakje, karton. Maar ook al een pakking tabelbereik, workshop meubels, een bureau en kasten om uw werkplek uit te rusten.
Packdiscount biedt u een ruime keuze in materiaalbehandeling en rekken (kantoorplanken, ...).U vindt alles wat u nodig heeft om uw werkplaats en uw magazijn toe te staan ​​om uw producten op te slaan in de beste omstandigheden.Om uw producten op een goede manier op te slaan, biedt Packdiscount kantoorplanken (metalen planken, ...) aan te passen aan de grootte, diepte, breedte en lengte die u nodig heeft. Aangepast aan uw opslagruimte, bieden de kantoorplanken u een optimale opslag van uw producten. Robuust, onze kantoorplanken bieden u een optimale belastingopslag.Om u te helpen bij de verwerking bieden we gereedschap zoals pallet trucks, industriële trucks, vrachtwagens, lifttafels, enz. Voor elk van deze gereedschappen bieden wij u een breed assortiment aan. kunt u lichte of middelmatige belastingen verplaatsen.Met pallettrucks kunt u zware lasten vervoeren. U kunt kiezen uit een handmatige of elektrische pallet truck.
Naast deze bewerkingshulpmiddelen bieden wij werkplaatsmeubilair aan waarmee u uw werkplaats, uw magazijn en uw kantoren kunt uitrusten. Dit meubelmateriaal zal zich aanpassen aan uw ruimte.Voor een veilige afhandeling zijn teken- en merkaccessoires nodig, zoals kegels of borden nodig zijn.Met ons assortiment kwaliteitsproducten (kantoorplanken, ...) kunt u uw bestelling op de beste voorwaarden, veilig en tegen de beste prijzen uitvoeren.

Consultez les articles les plus populaires

To Top