Magazijninrichting

Light rekken te rekken installatie pallet in magazijnen, Packdiscount dekt al uw opslagbehoeften.
Kies uw planken afhankelijk van de belasting die u wilt opslaan.
De planken zijn erg praktisch omdat ze allerlei producten in een magazijn of werkplaats kunnen opslaan. Met onze schappen kunt u uw werkruimte naar eigen inzicht indelen volgens de grootte en diepte van uw producten om op te slaan. Om een ​​ruime keuze te bieden, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment stellingen voor de indeling van uw werkplaats of magazijn. In dit assortiment stellingen vindt u rekbehoudbakken, vezelbakken voor rekken, palletstellingen en andere producten. Rekken zijn aangepast aan uw behoeften. Daarom moet u voordat u uw rek kiest, rekening houden met verschillende criteria. In het bijzonder zal het nodig zijn om rekening te houden met het volume van de goederen die op de rekken gaan, evenals het gewicht ervan. Van opslagpallets, containers, schappen, dozen tot lange producten, wij bieden een breed assortiment stellingen en opslagsystemen. Om zeker te zijn van het rek dat aan uw behoeften voldoet, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen uw behoefte begrijpen en u helpen bij het kiezen van het juiste rek voor het opslaan van uw producten. Om uw goederen snel en gemakkelijk te verplaatsen, kunt u ook onze palletwagens, onze vorkheftrucks, onze heftrucks en onze plastic dozen en kratten raadplegen. Alle producten op onze site zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen. Met onze opslag-, stelling- en handlingapparatuur bespaart u tijd en ruimte in uw werkplaats of magazijn. Verplaats uw goederen snel en gemakkelijk.

Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Magazijninrichting : Informations complémentaires

Hoe kunt u uw plank kiezen?
De opslagbehoeften zijn talrijk en verschillend. Robuustheid, schaalbaarheid, beveiliging ... zijn criteria die moeten worden overwogen voor de juiste keuze van de planken.
Hier zijn een aantal belangrijke punten die u zal helpen bij het kiezen van de meest geschikte of rekken uw verwachtingen.

Wat doe je op te slaan of op te slaan?
De gewichten van de criteria en / of het volume van de producten in de winkel zal de technische kenmerken van rekken voor uw toepassing te bepalen.
licht rekken
Voor de inkomsten en uitgaven die met de hand worden gemanipuleerd of kunnen met behulp van een ladder halfzware rekken
Voor de semi-zware en volumineuze producten: reserveonderdelen, karton, banden ...
zware plank
Voor de inkomsten en uitgaven die vereisen hanteren met een heftruck of stapelaar.

To Top