Palletwagens

Packdiscount biedt een brede waaier van material handling en heffen.
De trucks zijn bestemd voor intensief professioneel gebruik.
De essentiële hulpmiddelen in uw magazijn: de handmatige of elektrische pallettruck ..
Voor het zware werk, de handpallettruck onontbeerlijk.
Om u te helpen bij het verplaatsen van uw zware lasten, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een volledig assortiment pallettrucks. In dit assortiment pallettrucks vindt u handpallettrucks, pallettrucks met gewichten, hoge pallettrucks met elektrische of handmatige liften, pallettrucks met halve pallets ... Voordat u uw pallettruck kiest, is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde criteria. Het is essentieel om het gewicht te kennen van de lasten die u moet verplaatsen, maar ook het type goederen dat u wilt verplaatsen. Zelfs als stalen pallettrucks alle soorten goederen kunnen verplaatsen, bijvoorbeeld als u producten uit de voedingsindustrie moet verplaatsen of als u zich in een corrosieve omgeving bevindt, wordt het gebruik van de roestvrijstalen pallettruck aanbevolen. Omdat het gewicht van de te verplaatsen lading een essentieel element is om rekening mee te houden, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u palletwagens aan die ladingen tussen 1000 en 5000 KG kunnen dragen. Er zijn ook verschillende soorten wielen beschikbaar voor pallettrucks, zodat ze zo goed mogelijk op het oppervlak van uw magazijn of werkplaats passen. Om zeker te zijn van de palletwagen die aan uw behoeften voldoet, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze weten hoe ze u moeten informeren en helpen u bij het vinden van de pallettruck die aan uw verwachtingen voldoet. Om snel en gemakkelijk te verplaatsen uw kartonnen verpakking, kunt u ook onze industriële vrachtwagens, onze heftafels en onze duivels hanteren gebruiken. Al onze producten zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Palletwagen 2200 kg / Palletwagens / Stellingen Opslag Overslag
  Vanaf € 836,57

  Palletwagen 2200 kg

  1 referenties
 2. Palletwagen Premium 2500 kg / Palletwagens / Stellingen Opslag Overslag
  Vanaf € 1.010,73

  Palletwagen Premium 2500 kg

  1 referenties
 3. Palletwagen korte vork / Palletwagens / Stellingen Opslag Overslag
  Vanaf € 1.171,91

  Palletwagen korte vork

  1 referenties
Desc

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Palletwagens : Informations complémentaires

Wat pallet kiezen?
Vragen aan te vragen voor het kopen van een vrachtwagen:
De pallet of pallet neemt is een handling apparaat dat kan dragen en verplaatsen van zware ladingen zoals pallets, moeiteloos. De palletvorken schuiven onder de pallet, en door de eenvoudige actie van de helmstok, wordt de belasting geheven en soepel loopt. Afhankelijk van de toepassing, kunt u een handmatige of elektrische pallettruck kiezen. Verschillende elementen moeten worden beschouwd als de truck die bij u past te kiezen:
staal of rvs Transpalletten?
- De stalen pallet is universeel en dat past op alle soorten toepassingen
- De roestvrij pallet truck is ontworpen voor gebruik in corrosieve omgevingen zoals voedselverwerking.
De standaardlengte van palletvorken is ongeveer 1 150 mm, wat overeenkomt met een standaard formaat type "paddle-Europa." Om tal van kleine afmetingen te voeren moet de gebruiker de voorkeur aan een korte palletvorken (tussen 600 en 900 mm), terwijl daarentegen voor het transport van lasten lange afmetingen, zal de gebruiker een pallet lange vorken begunstigen ( tussen 1200 en 2000 mm).
Een standaard heftruck is ongeveer 20 cm.
Het laadvermogen van de truck:
Het gewicht van de lading op te heffen is een belangrijk element in de keuze van de truck. Modellen variërend van 1 000-5 000 kg zijn beschikbaar om de gebruiker naar zijn behoeften.
De wielen van een palletwagen kan van verschillende typen zijn. De nylon zorgt voor een optimale rollen op harde vloeren en heavy duty. Het rubber zorgt voor een betere grip op gladde oppervlakken. Polyurethaan is flexibel in het gebruik dan nylon. De Vulkollan heeft de beste kwaliteiten op het gebied van stilte, kracht en slijtage, zonder een spoor achter.

To Top