Plateauwagens

Vind alle industriële trucks om uw magazijn goed te voltooien.
Industriële vrachtwagens maken het gemakkelijk om lichte voorwerpen, zwaar of omvangrijk te verplaatsen of op te slaan op de planken en geïntegreerde trays.
Industrieel heftrucks eenvoudige behandeling of volumineuze ladingen, vrachtwagen multilevel, mesh karren ...
Packdiscount biedt een uitgebreid assortiment van heftrucks voor alle soorten van vervoer.
Een vrachtwagen kunt u ladingen gemakkelijk te behandelen.
Wij bieden het breedste scala van industriële trucks voor alle soorten ladingen vervoeren.
De industriële truck is een onmisbaar hulpmiddel bij het werken in een magazijn of werkplaats. Inderdaad, het maakt het mogelijk om heel gemakkelijk en zeer snel alle soorten producten te verplaatsen. Met het complete assortiment industriële trucks van Packdiscount-verpakkingsspecialisten kunt u lichte ladingen verplaatsen naar middelzware en volumineuze producten. De industriële truck heeft verschillende functies. Het helpt goederen te verplaatsen, maar niet dat. Het wordt ook vaak gebruikt als een hulpmiddel voor het opslaan van goederen in magazijnen of werkplaatsen. Om aan al uw behoeften te voldoen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment industriële trucks. In dit assortiment vindt u voordelige platformtrolleys, vouwwagens, rolcontainers, handlingtrolleys met vouwruggen, roltrays, multi-service trolleys, meshtrolleys, ... Om zeker te zijn van de juiste trolley Afhandeling die aan uw verwachtingen voldoet, u moet rekening houden met verschillende criteria, waaronder het volume, het gewicht en het type goederen dat u wilt verplaatsen of opslaan in uw werkplaats of magazijn. Om zeker te zijn van het kiezen van de juiste vorkheftruck, kunt u ook contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u kunnen informeren en u helpen bij het kiezen van de heftruck die aan uw behoeften voldoet.
Als u veel zwaardere ladingen wilt verplaatsen, raden we aan deze te gebruiken.

Desc

Producten 1-12 van 20

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-12 van 20

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Plateauwagens : Informations complémentaires

Hoe maak je een vrachtwagen kiezen?
De truck wordt gebruikt om zware en volumineuze ladingen te verplaatsen. Het wordt gebruikt in magazijnen en opslagruimte. Er zijn vele soorten van industriële trucks. De truck is voorzien van:
- Vier vorken (zwenk en vaste)
- Ten minste een lade,
- Ten minste een luchtschip lat.
De keuze van het transportmiddel wordt uitgevoerd op basis van volume, gewicht en soort te vervoeren goederen.
De trolley 1 tray is een standaard hulpmiddel om een aantal grote ladingen te verplaatsen.
De truck 2 of 3 trays kan een groter aantal voorwerpen te dragen. Het is om te pleiten wanneer de goederen worden ingewikkeld om te stapelen.
To Top