Veiligheidsmessen en cutters

Een volledig gamma van de veiligheid messen en snijmachines voor de beste prijs voor een uitstekende kwaliteit.
Het hele assortiment veiligheidsmessen en -snijders dat wordt aangeboden door de verpakkingsspecialist Packdiscount, is bedoeld voor zowel professionals als particulieren. Wanneer u in een werkplaats of magazijn werkt, zijn veiligheidsmessen en -snijders essentiële accessoires om te hebben. Met de veiligheidsmessen en -snijders kunt u uw dozen en dozen snel en gemakkelijk openen zonder het risico te lopen u te snijden. Zodat u het veiligheidsmes of de snijder vindt die bij u past, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment. U vindt in ons assortiment veiligheidsmessen en -snijders, foliesnijmessen, veiligheidsmessen met intrekbaar mes of niet, veiligheidsmessen met carbonblad, composietveiligheidsmessen met trekker, wegwerpbare veiligheidsmessen, ... In ons assortiment veiligheidsmessen en -snijders vindt u ook meshouders zodat u uw mes of snijder altijd bij u kunt hebben. Elk veiligheidsmes is gewijd aan een bepaald gebruik. Het filmsnijmes is bijvoorbeeld ideaal voor het veilig snijden van beschermende films, rekfolies. Het is ook ideaal voor het openen van enveloppen. Het veiligheidsmes met koolstofblad is ideaal voor het snijden van films, plastic banden en scheurende lijmen rond de verpakking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen bij uw keuze van veiligheidsmessen of -snijder. Alle producten op onze site zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen. Ontdek ook onze pallettrucks, onze handling-trucks en onze vorkheftrucks. Ze helpen u uw goederen gemakkelijk en snel te vervoeren en te verplaatsen, waardoor u veel tijd bespaart.
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Veiligheidsmessen en cutters : Informations complémentaires

Bescherming technieken:

Voor een betere risicopreventie Cutoff, Packdiscount biedt verschillende technieken bescherming.
beschermde Blade:
de meest effectieve bescherming. Het is immers mogelijk dat de snijkant contacten tijdens het snijden van een vinger van de gebruiker of de onverpakte product.
Mes of mes geschikt voor het snijden van zachte producten, zoals stretchfolie ...
automatische blade terugtrekken:
De werking is gesteld, aan het begin van de snede. Het blad wordt automatisch teruggetrokken in de handgreep wanneer het blad het product verlaat.
Blade teruggetrokken in het voorjaar:
Het beveiligingssysteem wordt geactiveerd door de gebruiker op de duim van de schuif in te trekken.
Het blad kan dan terugtrekken in het handvat bij het contact met de gesneden product heeft opgehouden.

To Top