Pallet Kartonnen dozen dubbelgolf

Pallet Kartonnen dozen dubbelgolf essentieel groove voor uw zendingen en uw vrachtvervoer

In grote hoeveelheden kopen zal je belangrijk maken. Dat is de reden waarom de Packdiscount-verpakkingsspecialist u verschillende soorten palletverkopen biedt. Onder de palletverkopen van de verpakkingsspecialist, vindt u met name de verkoop aan het pallet van dubbele kartonnen fluit.

Waarom kiezen voor dubbel gecanneleerde kartonnen pallets?

Voordat u een doos kiest, moet u weten wat voor soort goederen u gaat verzenden. U kiest dan dubbel geribbelde kartonnen pallets als u zware en kwetsbare producten wilt verzenden, dat wil zeggen producten van meer dan 20 KG. Inderdaad, de dubbele groef kan een dergelijke lading ondersteunen zonder dat het karton wordt beschadigd. Het is bekend dat kartons met dubbele dwarsdoorsnede uitstekende punctuur en barststerkte hebben. Bewijs daarvan? Al onze dubbele dozen van golfkarton zijn van een LNE-label voorzien, dat wil zeggen dat ze van zeer goede kwaliteit en betrouwbaar zijn. Om dichter bij uw behoeften te komen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount de verkoop aan op het pallet van dubbele kartongroeven die in verschillende afmetingen beschikbaar zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om de gewenste hoogte, lengte en breedte te kiezen. Om u nog meer keuze te geven, kunt u ook kiezen voor de hoeveelheid dubbele fluitkartons die u wilt.
Om uw verpakking compleet te maken, ontdek ook onze verkoop in het bereik van rekfolie, kleefbanden, noppenfolie, ...
Bespaar geld door te kiezen voor onze palletverkoop en rust eenvoudig op uw inventaris. Voor meer informatie over onze dubbelzijdige verkoop van kartonnen dozen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van de juiste dubbelwandige boordpallet.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top